Looking forward

Påsken, min favorit högtid. Alla färger, våren som knackar på dörren. De underbara påskpysslet, ägg-jakt. Ja, påsken är underbar.
Om man bara kunde få njuta av påsken till max... Men ingen i min omgivning är rikligt påsk-influerade känner jag. Men men, då får man själv göra det allra bästa av situationen!

Som jag skrev sist så firade jag ju 6 månader med min pojkvän. Och under dessa omständigheter som vi för tillfället hamnat i så har jag verkligen fått känna på hur mycket jag älskar honom. Trots konflikter, osäkerheter och både de ena och andra så vill jag inte leva utan honom. Så om han någonsin får för sig att läsa min blogg så vill jag att han ska veta att jag älskar honom mest av allt!

Nä, om man kanske skulle försöka sova? Klockan är ju två trots allt...
Bjuder er på en bild från idag, lockade håret sååååhär fint för att fira in lördagsmys med min käraste. Dka även tillägga att rätt lag vann dagens Fångarna På Fortet!!!!!
Puss


6 månader

Det har nu gått sex månader sen jag fick min prins. Och idag tog vi oss en promenad till ett utsiktsberg, himla vackert här alltså. Man kan se hela staden! Fin blå himmel med ynka få vita moln hade vi också, underbara dag!!


Sugen på något bättre

Typiskt, när våren äntligen är "här" så ska snön göra ett förhoppningsvis sista bakslag... Och eftersom vi lever om vintern passar väl lite vinterbaciller utmärkt. Blir så trött på denna förbannade kylan. Någon som har en extra biljett till solen att ge bort? Jag ställer gärna upp som resesällskap så länge vi åker till något varmt ställe!

Aja, vi kan underhålla oss med att sitta och läsa lite religion och ta en och annan bild på sig själv. Uttråkad till max...


Fina fredag

Kickar igång fredagen med en lång promenad till en hundgård med Hugo! Hugo är överlycklig, han älskar "landet".
Fint väder har vi dessutom. Ikväll blir det middag med mamma, bror och pojkvän därefter bio. Vi ska se nya Oz som har premiär ikväll! Trevlig fredag alla.


You live and you learn

Man lär av sina misstag i alla fall, och jag kommer försöka undvika detta!
Hur ska man istället spendera denna dag? Vi hittar säkert på något, att bli "dissad" ska inte få förstöra min dag!
Måste komma på något...


Pretty in pink

I SO LOVE MONDAYS - Said no one ever...
Måndags ångesten kommer redan på söndagskvällen när man ligger och tittar upp i taket med sömnbrist och en klump i magen. Det handlar inte om att jag vill ha sovmorgon, utan om att allvaret börjar - man måste plugga som ett helvete och kan inte njuta på samma sätt som på helgerna...

Hur som helst, shoppade loss idag! Köpte en ny usb sladd till telefonen (rosa så klart) och även en tröja i matchande färg. För tillfället sitter jag och kikar ut genom fönstret och njuter av solen som varit framme hela dagen, himlen färgas sakta om från blått och gult, till rosa och lila. Det är så vackert!


May the force be with me

Blev ett gym-pass med syster igår! Körde hela kroppen som ett gott avslut på veckan. Från topp till tå fick lida då och det var skönt för samvetet kan jag säga!
För tillfället ligger jag och myser i sängen med min älskade hund. Är väldigt seg idag känner jag, men de ska man väl vara efter träning.
Idag blir det att plugga som f*n och sedan får vi se vad dagen har att erbjuda! 


Godnatt världen!

Änligen har solen börjat titta fram här i Norrköping. Det blir nästan varmt när solen ligger på genom fönstret, börjar nästan få lite ångest över att jag inte spenderat mer tid utomhus i det fina vädret idag! Hunden Hugo har i alla fall myst i soffan på den soligaste platsen och man kan se att han längtar till sommaren. Han sprattlar i sömnen, så de måste ju betyda att han drömmer om en grön äng att springa på... eller? 

Idag har det varit en fin fredag och den tillbringades på bästa sätt - taco kväll med mamma och pojkvännen, plus att det därefter blev Gladiatorerna häng i TV-soffan. Till de frossade vi i oss en massa chips, mmmh det är ju så gott... Men jag måste medge att mitt godissug minskat en hel del nu, hoppas bara de håller i sig!
 
 
På söndag blir det hårdpass på gymmet, hade egentligen hoppats på ett pass imorgon men jag känner inte för att gå upp vid sju på en lördag - speciellt inte då man ska på födelsedagskalas som varar resterande delen av dagen. 
Nää, nu tar jag kväll här borta i min lilla hörna. Nattinatti.

Time for beach 2013

Blev i måndags medlem på Factoryfitness och jag trivs redan med tanken av att gå där!
Igår fick vi en instruktör som visade oss alla maskinerna, hur trevlig som helst. Vi fick testa alla maskiner och han skrev upp ett tränings schema så att vi vet till nästa gång vilka inställningar vi ska ha per maskin.
Vaknade upp i morse med träningsvärk i axlarna så nytta har det verkligen gett mig! Får se om det blir samma träning idag igen eller om de blir något annat, kanske kör kondition med pappa istället vem vet!


RSS 2.0