Inhale, exhale

Det är så kallt att det lika gärna kunde vara snö på marken. Det är otroligt att man inte får utskrivet antideprisiva medel för sådant här. För kylan och mörkret gör än fasen deprimerad en aning. (Läs väldigt deprimerad). Sitter och tittar igenom bilder från turkiet och längtar tillbaka. Konstigt att datorn inte gått sönder än, så många gånger som jag dunkat huvudet mot skärmen i hopp om att på något magiskt sätt hamna på samma ställe som bilderna är tagna på... Riktigt så fungerar det visst inte. 
Förstår inte riktigt vad det är som håller mig kvar här i detta kalla, dystra, ensamma land? Hade jag cashen skulle denna minut få bli min sista här. ''Vi tar en sista minuten vart du vill.'' - Håll käft så vi kan åka någon gång typ?
 
Jaja. Anledningen till att jag fortfarande är vaken är för att jag ska vara hos tandläkaren om ca 7 timmar och jag är skapligt nervig pga det. Kan inte sova/vill inte sova. 

 

Födelsedagsfirande

Denna dag har gått med bara farten. Vaknade upp i morse rätt så skapligt. Det var perfekt just för att jag kunde äta frukost till Jims värld på tv. Vid lunch kom morbror (som vanligt) och vi käkade mat tillsammans allihop. Vid fem var det kalas för lille Villepille som fyller 7år idag. Kommer fortfarande ihåg när han föddes den lilla kotten. Syster hade bakat goda kakor och muffins som man bara var tvungen att proppa i sig. Det var riktigt roligt att träffa familjen på pappas sida. Det är inte alls ofta vi ses så där allesammans. 

Imorgon ska jag befinna mig på gymmet klockan elva. Nu såhär efter operationen ska de bli skönt med en nystart och få låta fettet svettas och musklerna jobba. Ska försöka mig på ett pass om dagen, oavsett om det är på gymmet eller hemma. Nu jäklar ska fettet bort och en smexig trimmad kropp ska bli min. To be continued. 
 
Puss och godnatt på er!

RSS 2.0