Beds are burning

 
En liten text som jag tänker på ofta nu för tiden. Vissa berör den kanske inte något speciellt, men mig berör den varje gång jag läser raderna. Jag vet att jag själv fallit för frestelser många gånger, och att de resulterat  i att jag har ''glömt'' bort andra och deras känslor. Men nu för tiden tänker jag verkligen på vad mina val påverkar andra. Jag försöker verkligen att göra rätt för mig i nästintill alla situationer. 
För mina vänner, min familj och alla andra som har en betydelse för mig är viktiga och vad jag gör mot dem påverkar också mig. Men de dom gör mot mig påverkar tyvärr mig mer... Jag vill inte påstå att jag blivit en svag person bara för att jag inte agerar utåt när jag blir upprörd. När jag var yngre hade jag lätt för att visa när något påverkade mig. För det mesta grät jag, och många kan påstå att jag var högljudd, men vi alla vet att man går upp i tonläge när man är upprörd. 
Nu för tiden är jag en mer tystlåten person. Jag sätter upp som en vägg, - när någon skriker på mig och agerar mot mig stänger jag ute precis allting. Inte med flit, men de är väl en typ av försvarsmekanism. Höga röster får mig inte att lyssna mer, snarare tvärt om. Jag lyssnar mindre. 
 
Vart jag vill komma med detta är: varje dag händer det någonting som sätter oss i obalans. Positivt som negativt. Händelsen spelar ingen roll, det som spelar roll är vad vi väljer att göra med den! Låter vi den förändra oss eller är vi starka nog att stå emot?
 
Jag blir allt starkare varje dag. På mitt egna lilla sätt!

Goodday

 Idag är en sån där lite halv tråkig dag. Vaknar upp till snöblandat regn imorse och hade då på känn att denna dag skulle bli lång. 
Men så fel jag hade. Trots att den varit lite upp och ner så har den gått relativt fort. Kan bero på att jag spenderade de mesta av tiden i sängen och kollat ikapp Once Upon A Time och Pretty Little Liars. Nu har jag kommit till The Walking Dead och därefter blir det The Vampire Diaries. Jag verkligen ÄLSKAR min film/serie dagar. Ibland finns det inget härligare än tända ljus, choklad och ett riktigt maraton av film eller serier. 
 
Imorgon blir det att gå upp tidigt för att dra till körskolan och sedan ska jag eventuellt möta upp killen. Man kan säga att dagen blir lite utav en överraskning?
 
Nä, nu ska jag kolla vidare på underbara Daryl. Jag är nog lite småkär i honom faktiskt... 

All of me.

''What would I do without your smart mouth? Drawing me in, and you kicking me out.''
Well well, den låten har limmat sig fast i skallen på mig. All of me - John Legend. Började i helgen när min kära vän Louise spelade den och nu kan jag inte sluta sjunga på den. Tänk om viktiga saker kunde fastna lika bra ... 
 
Den här dagen började inget vidare. Vaknade skapligt och satte mig i soffan med en skål yoghurt. Men jag tyckte väl att yoghurten behövde ''spettsas'' så jag kastade ner telefonen där också. Klantarsel var de ja ... 
Övningskörde med mamma lite senare och de gick relativt bra (läs relativt med STORA feta bokstäver).
Kom hem och var väl på ett lagom humör. kände ett stort behov av närhet och ompyssling av själen, men hade ingen som kunde skänka mig de så gick ner mig i känslor för en stund. What is going on?! Jag har de ju egentligen så förbannat bra men ändå vill jag ha mer? Som sagt, jag begär inget  men jag vill ha allt! 
 
Följde med min syster och hämtade upp Willepille på fritis. Har saknat min lilla bumbibjörn. Och han var så gosig. Satte sig i min famn efter att han badat och gosade lite. Närhet och kärlek från ett barn är nog den finaste och renaste kärleken av alla. För dom begär ingenting tillbaka. Längtar till den dagen då jag har egna barn och gör precis likadant. Den dagen jag sitter i min soffa ifrån Mio med en litten knodd i famnen och en man som älskar mig över allt annat bredvid ska jag fan inte klaga på ett skit. Kärlek för mig är viktigast. Man kan ha hur mycket pengar som helst i världen men man blir aldrig riktigt rik om man inte är omringad av de man älskar! 
 
Vi isidosätter allt poesi tjabbel och fokuserar på något helt oviktigt istället. JAG har missat tre avsnitt av Pretty Little Liars, vad i helsike hände? Glider mamma förbi tv:n när pretty är på och pratar MÅSTE jag spola tillbaka för att inte missa en enda sekund av de. För de går ju absoult inte att missa något! Men nu har jag ''glömt'' (läs struntat) i alla kolla de senaste avsnitten. Har jag känt att jag inte haft tid? Eller har jag bara väntat på rätt tillfälle att kika? De vetifan.
 
Nää nu kallar en varm dusch på mig, och sedan ska jag lägga mig i sängen och sträck kolla allt jag missat på mina favorit serier. Hejsvejs i lingongrejs.
 

så jävla bra

Drömde en förbannat bra dröm inatt, fick leva ut mina polis drömmar. Sprang runt i min fina uniform tillsammans med min manliga (läs snygga) kollega och var bara allmänt bäst. Hängde på max i resecentrum. Gött!
Nae nu blir jag väldigt stressad över vad jag ska göra med min framtid. Är så kluven med mina drömmar... de löser sig nog tillslut. 
 
Ska strax fixa mig för att dra till körskolan, körlektion idag. Hoppas att jag klarar av det utan att snyta mig var tionde sekund. Hihi! 
 

Having a kind of black and white day today.

 
Tar mig en paus med halstrabletter och kaffe. Vicks blåa halstabletter gör verkligen susen för halsen. Känner redan att det hjälper, i alla fall lite. Ska börja göra mig redo för att dra till körskolan snart. tänkte spendera så mycket tid jag kan där. Behöver komma igång med pluggandet så jag ska bunkra upp med lite godis så det blir ''roligare'' att plugga. Jag har inte svårt att pluggaannars, är ganska så lättlärd och de gäller teorin med. Men de är vissa delar som är lite kluriga. Kan bero på att jag lver med en hjärna ifrån stenåldern när de gäller bilar. Bilar? Vad är de? 
 
Åh vad man behöver andas när man har en sån här tablett i munnen. Låter nästan som om jag har andningsvårigheter. Mendomärsåstarka. Kör på en ''strikt'' look idag. En blus och en stickad tröja över. Och inte fan ska jag ha jeans idag. Tights är det skönaste. Verkligen. varför ha åtsittande jeans när man ska sitta på en obekväm stol i flera timmar? Nä vi lyxar till de med tights och lite etra socker. Kanske att jag shoppar en läsk också bara för att de ska bli ännu bättre. Omnomn. 
 
Jaja, nu ska vi sluta snacka om sötsaker. Kollar lite på Tabatha Salon takeover och på något konstigt vis så gillar jag de...? Mina tv vanor har förändrats. Kan inte leva utan till exempel Real Houseviwes etc. Hihi. Sitter jag inte vid tv:n klockan tio varje morgon för att se Real Houseviwes of Atlanta så blir jag galen....

Bang

Onsdag, redan den 19:e. Tiden går fort när man har roligt. Snart är det valborg och första maj tåget och innan vi vet ordet av så är det juni. Men det ska krävas ett mirakel för att sommaren ska hinna ikapp tills dess... Det är snökaos i vissa delar av Sverige nu. SNÖKAOS NU?! 

Tog tag i mig själv och gick till gymmet igår trots min lilla förkylning. Började med cardio i ca 35min, kroppen orkade inte med mer än så. Därefter körde jag igenom X-Force programmet, nästan i alla fall. Hade ingen ork i benen så hoppade över ben maskierna. Gick istället upp på ovanvåningen och körde lite squats för att kompensera lite. Idag mår armarna och axlarna värst... 
 
Min dag ser ut såhär: Just nu väntar jag på mat, makaronipudding är så jäkla gött. Däefter har jag några ''ärenden'' att utretta och efter de ska jag till körskolan och plugga teori med Frida. Efter de ska jag förbi min älskade syster en sväng och sedan vidare till hageby och möta upp pojkvännen. Thats right, det behövde inte börja snöa i helvetet för att jag skulle hitta någon som får mig att må såhär. Och som dessutom besvarar mina känslor. Eller vad vet jag de kanske snöat där med... ingen plats jag brukar hänga på precis. Det snörar ju överallt annat ändå så. 
 
För att fylla ut det här inlägget bjuder jag på två bilder ifrån turkiet ifrån i höstas. Kände att det behövdes lite värme.
 
 
Ta hand om er så hörs vi! Puss

It's a beautiful day

''When I see you smile, I know everthing' okay. When I hear you laugh, It's always a brighter day. Gonna do my best to forget the rest. As long as your with me we'll be alright. It's a beautiful day!

Njuter av livet på mitt egna sätt. Jag må vara en jobbsökande liten tjej med lite att säga till om. 20 bast med en dröm om att fltta hemifrån. Men f*n så bra jag mår just nu. svävar på moln och njuter av varenda liten sekund som livet ger mig. 
Prio ett nu är att skaffa mig ett jobb så att jag kan få in lite kronor i månaden och därefter ska jag söka lite kurser att läsa vid sidan av. Men så fort jag får en stabil inkomst är det dags att fltta hemifrån. Jag mognade väldigt tidigt, och är nu trött på att bo hemma. Känns som om jag spricker om jag bor hemma mer. Och dom jävlarna som säger ''njut så länge du kan'' eller '' de är inte de viktigaste'' kan dra dit pepparn växer för dem förstår sig inte på mig ALLS. Jaja
 
Idag var en riktig vårdag. Promenerade i solskenet och njöt utav varje sekund. Såg fina små blommor intill vägkanten. Folk gick till och med och åt glass, och DE är väl ändå ett vårtecken. Nu ska de bara bli lite varmare och sen är sommaren snart här. Och med dom känslorna som bubblar i kroppen just nu så har jag på känn att det kan bli en riktigt fin sommar. 
 
 
 

Mars mars mars

Vaknade upp i morse och sneglade på telefonen för att se vad klockan va, och chockad blev jag när jag såg att det redan är den ANDRE MARS. Vad hände med den förste mars? Jo jag låg bakis genom hela den dagen... Märkligt vad tiden springer iväg även om man inte gör någonting särskilt. Idag kommer jag i princip gör likadant som gårdagen. Ligga i soffan och kolla serier, kanske ta en promenad men de är nog de roligaste som händer denna dag. 
 
Har bara en sak att tillägga, aldrig mer alkohol. Jag förstår inte varför man envisas med att dricka det VARJE gång...? Vad är det som gör den så rolig, är du en rolig person så kommer du garanterat vara rolig utan den också. Det enda den ger är en baksmälla som kostar dig en hel dag. Nä, aldrig mer alkohol.... 
Men det var ju After Ski på puls och då ville mina kära vänner att jag skulle följa med och eftersom jag hade fribiljett så kände jag att jag inte hade något att förlora. 
Dålig bildkvalité då min mobilkamera är spräckt. 

RSS 2.0