And I was like: goddamn we're hot


30 November

Det börjar bli kallt nu, bättre sent än aldrig. På vintern ska det snöa dagarna i ända. Vi ska frysa utan långkalsonger och mysa framför en brasa om kvällen.

Det är så härligt att komma innanför dörren efter en kall "utedag" för att sedan mysa ner sig under en filt med te och en riktigt bra film.

Jag brukar dela upp årstiderna med olika filmer att se, det gör de olika årstiderna lite mysigare. Och nu eftersom det är vinter ska jag ta mig tid att se mina vinterfavoriter, Love Actually och The Holiday. Och det får bli idag då, eftersom jag ändå inte har något bättre för mig!


The big bang theory

Spenderat dagen i soffan. Och vid fyra fick jag besök av pöjken, han levererade mina favoritgodisar eftersom jag är sjuk(så gulligt). Nu ska jag spendera ännu mer tid i soffan (sånt man gör som sjuk) och så ska jag kolla the big bang theory och snors vidare. Till det äter vi glass med varma hallon och godis självklart, lyx!


28 November

Och visst fan hade jag rätt. Vaknade upp med feber, och vi ska knappt tala om hur snorig jag är... Är så poppas att det värker i näsan, tänderna och ända ut till öronen. Helt smockad är jag... Och allt som jag planerat för idag, det går ju åt h*lvete nu.

Ska ta och göra mig en kopp te och mysa med katta, kolla lite tv och käka halstabletter till förbannelse.


Vi bryr oss mindre än vi borde

OM VI GÖR!!!

Usch för detta samhälle alltså, vi gör tvärt om vad som borde göras - dagligen. Är det då så konstigt att man protesterar i tårar? Själv tycker jag inte det. Inte mer än rätt.


Nu rensar vi tankarna med lite städning och hoppas på en förbättring.


27 November

Blir bara sjukare och sjukare, snoret rinner, halsen värker och kroppen hänger inte med alls.
Det finns inget positivt med att vara sjuk kan jag säga, man gnäller och orkar inget göra! Förstår inte hur människorna i min omgivning orkar med mig just nu, kanske för att dom är lika sjuka själva...

Sitter och kollar på när pöjken har idrottslektion för högstadieelever.

Kan säga direkt att det är inget jag skulle välja att vara själv.

Strax bär det av hem för att kurra ner sig i soffan och dricka massor med te!


Myspys såhär på kvällskvisten

Min dag har varit bra.
''Födelsedagsbarnen'' hade det trevligt och det är ju allt som räknas. Pojken min var så underbar och kom hit med två rosor, eftersom det är 2månader idag. Inte för att vi firar, bara som en fin grej att göra. Nu ska vi strax krypa ner i sängen och kolla på Hajen 2, inte direkt en film jag själv skulle valt men man får offra sig ibland. Har ju sådan vattenfobi (speciellt när det kommer till filmer) så jag undviker den typen av film så gott jag kan.


Har även suttit och kollat runt lite på vad man ska ha på sig på nyår och julafton. Hittade en charmig klänning som jag överväger att köpa faktiskt!


myspys såhär på kvällskvisten

Min dag har varit bra.
''Födelsedagsbarnen'' hade det trevligt och det är ju allt som räknas. Pojken min var så underbar och kom hit med två rosor, eftersom det är 2månader idag. Inte för att vi firar, bara som en fin grej att göra. Nu ska vi strax krypa ner i sängen och kolla på Hajen 2, inte direkt en film jag själv skulle valt men man får offra sig ibland. Har ju sådan vattenfobi (speciellt när det kommer till filmer) så jag undviker den typen av film så gott jag kan.
 
 
Har även suttit och kollat runt lite på vad man ska ha på sig på nyår och julafton. Hittade en charmig klänning som jag överväger att köpa faktiskt!
 

26 November

Idag har vi mycket som står på tapeten, vi ska fira morbror som fyller år imorgon, samt min bror (igen) - vilket vi gör på bästa sätt med tacos. Sedan ska jag plugga klart matten och boka examiniationen för den, allt därefter kan jag börja med psykologin och religionskunskapen! Och för att inte glömma måste jag hinna med att pussa lite på min pöjk eftersom det är våran dag idag.
Men first up: plocka i ordning så att alla kan få plats runt samma bord.

Bjuder på en bild av min underbara Hugo från igår då han låg ihop mosad mellan alla sängkläder.

Bergodalbana

Som ni säkert märkt har denna vecka varit väldigt varierande i mitt skrivande - positivt med regnbågar ut öronen ena dagen och blixtar och dunder den andra... Jag antar att mitt liv är såhär just nu, och jag kan inget annat än acceptera det som är. Men jag är tacksam för de positiva och kämpar med det negativa. Och jag hade inte klarat det utan allt omkring mig. Måste hålla mig sysselsatt annars kommer det personliga för nära inpå och jag får tiden att tänka och fundera riktigt ordentligt. På det som är sämre tyvärr...

Godnatt världen, nu ska jag mysa med favorit pojkarna och sedan sova!


24 november - i vintermörkret

Tystnad. Tagning. Ja så känns i alla fall mitt liv ibland. Känns som om allt jag gör nu är att agera på låtsas... Dra på en positiv fasad för att ingen ska förstå vad som verkligen försiggår här uppe i mitt huvud. Jag är för hård mot mig själv och bränner varje chans jag får att glömma, just för att jag hatar att sakna dig, men jag vill samtidigt inget hellre än att komma ihåg dig - trots att det gör så ont inom mig. Jag känner dig inifrån och ut, och du gör detsamma med mig. Ändå gör du såhär, ändå gör jag såhär. Påstår för min nära att jag är okej, fast jag egentligen är uppsliten inombords... Ensamheten har blivit min fiende, jag som annars älskar att ibland få vara själv. Nu är jag mest rädd för vad som ska hända när jag väl är det.
Jag drömmer knepiga drömmar nu också, att alla lämnar mig - precis som du! Fan ta dig för att du förstör detta för mig. Och det som irriterar mest är att du inte ens vet om det själv!


The Walking Dead

Efter god mat, och mys framför tv:n hela kvällen med pöjkens familj så säger jag nu godnatt!
Ska se klart avsnittet av The Walking Dead och sedan sova. Har känt mig hängig hela dagen och behöver verkligen sova ut nu. Testade att ta en powernap runt tre men det gjorde mig bara ännu tröttare...
Morgondagen ska spenderas med födelsedagsfirande hos min bror som fyller 21 och sedan ska jag med sis på äventyr. Hade hoppats på att klämma in lite träning men vi får se hur det blir.

Nighty night all of you!


23 November

Tänker tillägna detta inlägg till de jag håller kärt, och ni alla vet vilka ni är.
Jag mår så bra just nu, jag är hungrig på livet och vill inget hellre än spendera så mycket tid med människorna som får mig att må bra.
Jag vill tacka min mamma för att hon alltid ställer upp och bryr sig, min syster för att hon pushar och hjälper mig då jag har mina sämre dagar. Mina vänner för att dom ger mig ett gott skratt, min pojkvän som alltid är så positiv och leder in mig på samma spår. Och sist och faktiskt minst min lille hund för att han är precis som han är, full av liv och kärlek!

Hoppas ni har en fin fredag allesammans, min får inte bli annat än bättre!
Peace, love and understanding!


20 November

Just nu vill jag inget hellre än dra täcket över huvudet och invänta slutet på denna dag. Finns inget lyckat denna dag kan ge, och vad jag skulle behöva är att sätta mig och storlipa. Orkar inte vara stark längre, har allt för mycket känsloladdade bomber som snart exploderar... Och när dom väl gör det, vad finns då kvar av det liv jag lever i just nu?
Därför tänker jag inte ge vika, inte så att någon ser ialla fall. För fan va stark jag ska vara nu framöver. Det närmaste till reaktion som ska fås av mig är en rynkad näsa. 


-----------------------

Inte nog med detta, idiot ungjävlar springer runt och äggar fönstrena i kvarteret. Och vem får ta hand om de? Jo en stackars människa som för det första säkerligen inte gjort sig förtjänt av det och för det andra garanterat velat lagt upp sin tisdagskväll på ett trevligare sätt! 
Usch för denna stad, denna årstid, och framförallt denna själviska värld.

19 November

Jo men visst, vaknar upp med illamående. Morningskickness eller vad kallas det? Nä usch, men fan så obehagligt det är när man får kräkeffekterna bara helt ifrån ingenstans...
Försökte sätta i mig lite mat för en stund sen, men hälften jobbade sig upp... Vafan är det här?! Jag är inte typen som blir magsjuk ju...
Nu ska jag mysa lite med katta och titta tv, peace!


18 November - bad hairday all day

Jag blir så trött på mitt tråkiga håååår. Men nu har det snackats  med Pernilla ang klippning ÄNTLIGEN! Så nu jävlar ska det bli åka av!!!! Eller ja... Vi får väl se hur vi gör med den saken. För nu är håret bara trist hängande tråkigt...


Standard


17 November

Idag rensar vi garderoben på onödigheter, organiserar om lite och så. Sen tar vi oss en sväng till Svärtinge för att hälsa på Sara. Och förutom det så vakna man upp pigg och glad, fan ta den som sabbar denna dag som går så bra!

Annars då: träningsvärk i ryggen än, inte så mycket i benen eller armarna. Och det finns ju inget bättre än att ligga och dra sig när man har träningsvärk. Därför lägger vi upp en mysig morgon blid på Hugo för ett par veckor sedan!


Candles

Finns inget mysigare än mörkret som lagt sig utomhus och ljusen som är tända inomhus.

Just nu myser jag och min kära vän Moa till filmen Peace Love & Misunderstanding. Till det käkar vi ihjäl oss på grillchips (standard). Kan inte spendera en fredagskväll på bättre sätt!


Fredagsmyset har redan börjat

Kliver innan för dörren och känner doften av mat! Mamma överraskade mig med fredagsgott, vi syndade ordentligt - både pomme och bea!

Sen tog jag mig en varm uppfriskande dusch och nu sitter jag här i soffan med djuren och myser. Dom är så fina mina små skitar, uppskattar deras kel och gos så mycket!


Hard work

Vi mördar på gymmet så får vi se om det ger något resultat.
Sen tar vi en vända på stan, hittar något snyggt, skrattar lite och tar sig sedan hem för lite fredagsmys. Det är sådant här jag mår bra av. Simpelt!


16 November

God morgon, eller god... Morgon kanske vi bara ska säga. Ryggen har sagt upp sin existens från igår... Känns som om den kommer att gå av när som. Har aldrig haft sån här värk, och eftersom det är träningsvärk så hjälper ju inte värmekudde och liknande... Har nämligen testat.
Får se om jag kan gå normalt senare, istället för att se ut som en gammal tant och ta mig ner till gymmet! Hoppas på det.

Nu ska jag göra det som är skönast just nu, nämligen kolla på tv. Smell you later!


Chill i soffan

Myser nu med mina killar, känner redan av träningsvärken från idag. Imorgon blir det att fixa datorn klockan ett och därefter förhoppningsvis träning! Sen tar jag helg genom att dra mig hem till en vän och fredagsmysa, skööönt med fredag imorgon!!

At the moment - Hugo i soffan, vilken stil han har alltså. Antingen är det jag som är övertrött eller så sitter han väldigt roligt!


Seeeen lunch

Efter ett pass på gymmet är vi allt värda detta. Nu är vi äntligen igång igen och det känns priiimaaa.


15 November

Godmorgon!
Och en god morgon är just vad det är. Sovit nonstop nästintill hela natten (vilket är väldigt ovanligt för mig), vaknade upp lagom varm (vanligtvis är man svettig eller kall), och det första jag ser är min pöjk bredvid mig som sover tungt och andas varma andetag.

Vaknade upp med en snorig näsa dock, så vi får hoppas det bara är en morgongrej för idag ska jag äntligen återvända till gymmet ju!!!



Hmmmm...

Trött jag blir på knepiga prioriteringar, varför ska andras "intressen"/favoritprogram flytta på sig för dessa jävla fotbollsidioters skull? Skaffa er egna kanal vafan och sluta snåla på andra programs tv-tider!
Ja jag är en aning bitter, men vafan gör väl det. Tycker det är dåligt, då alla i Sverige inte är fotbollsintresserade, och skulle man mot förmodan vara det kan det lika gärna sändas på en annan kanal så man själv kan få prioritera vilket program man vill se på!
Som sagt jag är en aning bitter, men jag är 100% säker på att jag inte är den enda!
Peace.


Motiverings boost

Har hittat motivationen till att träna igen. Hittade en bikini i garderoben och jag insåg då att jag fan ska bli en riktig strandbabe till sommaren. Men jag lär garanterat få pusta och fräsa för att komma dit. För att inte tala om vilken spark i röven jag kommer få ge mig själv de där lite tyngre dagarna, men är det någon som ska jävlas med mig så ska det vara jag som är den jäveln!

Nu är jag påväg till pöjken för att få lite hjälp med matte-pluggandet!


Sliten men glad ändå

Filmen slutade vid två igår, så vi var hemma hos min bror en kvart över. Så skönt att jag slapp vänta på en spårvagn i kylan inatt! Somnade väldigt fort igår, första gången på länge faktiskt. Vaknade upp pigg och glad klockan elva, så nu kan man ta sig an dagen med ett leende!

Kort om filmen då: Den var överraskande och väldigt bra. Det var många delar som överraskade mig på ett positivt sett, hade ju förväntat mig att den skulle vara bra - men den var tio gånger bättre!
Har man sett de tidigare och gillat det man sett få, så ska man definitivt se den här på bio också!

Nä nu ska jag vara lite social med min bror innan jag ska hem, peace!


Breaking Dawn del 2

Gratis pop-corn och läsk, kan ju inte klaga alltså!
Dock är man ju redan trött, så ska bli intressant att se hur vaken man är till andra filmen... Vi måste "genomlida" del 1 först. Men det är det värt! Nu kör vi, äventyret slutar här.
Peace


Inget är som väntans tider

Här gör man sig till och stressar arslet av sig för att hinna med allt som ska göras utan att komma försent. Och vad bjuder inte livet på då? Jo ett väntrum och en barnmorska som är 20min försenad - och trotts detta är hon en riktig bitter f*tta rent ut sagt. Usch för otrevliga "service" människor...

Nu ska jag hjälpa mamma, sedan blir det ett snabb stop på ett apotek för att plocka ut nya pillerna. Sedan väntar skolböckerna på mig därhemma... Kan knappt vänta...


13/11-2012 : godmorgon världen

Ingen rast och ingen ro, upp och hoppa och hatta runt i hundra olika ärenden. Sedan ska vi hemåt och plugga järnet.

Ikväll blir det bio med broder, vi ska se Breaking Dawn del 2. Det var länge sen vi gjorde något ordentligt tillsammans... Förra twilight filmen kan jag tänka mig att det var...

Nä, vad hänger jag här för, upp och stressa med dig nu!


Tick tack, tick tack

Inte långt kvar tills man ska krama kudden, och vad slår vi dö på tiden med då? Fotbollsgalan... Inte mitt val kan jag säga helhjärtat - fotboll är inte min grej alls. Men boy:en vill ju se och vad gör man inte för den finaste människan i hela världen?

Imorgon blir det att besöka barnmorskan för nya piller, sedan drar vi ett svettigt pass på gymmet med syrran.
Bäst att få sig lite sömn, för jag lär garanterat inte somna på stubben!

Peace.


90210 - dagens underhållning

Finns inget bättre än ett färskt avsnitt utav en favoritserie såhär i vintermörkret. Nu när det är mörkt mer än 50% av tiden du är vaken så känns det skönt att ha lite serier att ligga och kolla på i soffan. Så här är jag strandsatt nu ett tag framöver!

90210 underhåller mig i kväll. Och jag kan inte säga annat än att jag är avis på tjejorna som spelar i serien, för deras vackra utseende och markerande konturer. So in löööv.


Min lilla kärlek

Inte nog med att du är söt, du är även en tröst när jag är ledsen. Det är sant, hunden ä människans bästa vän - och du är min!


One way or another

Har spenderat hela morgonen framför plugg och utvecklingsamtal via telefon med min mentor. Så nu är jag redo för nya kurser, ÄNTLIGEN! Allting löser sig i slutet, sköööönt!
På tapeten idag står följande: Rensa garderoben (något som skulle gjorts allt för länge sedan) 
Städa iordning i rummet och förhoppningsvis kan jag möblera om så att allt får plats. 

Men first up: Yatzy med mor och morbror, gamlingarna kan inte vänta längre - trotts att dom alltid förlorar. Hehe!
Peace. 

Carly Rae Jepsen - EMA

Denna dag har officiellt gått från: bra till bäst, till kass ett tag och sedan tillbaka till bäst. Vad kan jag säga? EMA is on och det är allt man kan begära för att vara på topp igen!


Master of the game...

Sitter just nu och funderar på livet. De där ovälkomna tankarna som alltid ska poppa upp då man känner sig ensam har nu hemsökt min lilla hjärna... igen. Dagens ämne lyder: Idioter som kallar sig för ''vänner''. Alla har vi en person vars blotta närvaro får dig att vilja hoppa ur skinnet och försvinna, eller? Personen som inte längre hälsar när ni möter på varandra någonstans, fast att ni varit bästa vänner inte allt för länge sedan. Och alltid när ni ses så kommer tankarna: Vad gick snett? Vad gjorde jag för fel? Varför pratar hon/han inte med mig? - Jag ska ge dig ett svar på den fråga straight away, INTE F*N gjorde du något fel. Kallar personen i fråga sig för din bästavän ska ett litet småtjaffs om något värdsligt inte hindra er från att hitta tillbaka till varandra. Forgive and forget ffs. 

Självklart finns det andra orsaker också- Man glider isär kanske, eller man tappar kontakt. Men när väl din fd. bästavän hör av sig, så lyfter man på luren och svara. Man sitter inte i andra änden och pillar sig i naveln av nyfikenhet just för att man vill veta vad han/hon vill. Man tar reda på det, mognar och aggerar som en vuxen skulle gjort. Men denna värld har ju blivit en värld för omogna idioter som är egoistiska och allmänt otrevliga mot varandra. Vi bryr oss egentligen inte om någon annan än oss själva, och jag kommer dö av magsår om alla mina relationer kommer att få ta slut precis samma sätt som detta...  
 
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Jag talar just nu utav erfarenhet, något som hände mig själv not to long ago. Och jag kan säga att det svider att inte få ett ynka litet svar... Skriv i alla fall och be mig dra åt helvete istället för att hålla mig på sträckbänken!
Vad är det för spel folk spelar med varandra? Vi kallar varandra för ''abv, bästavän bff etc. men det enda vi verkligen är för vrandra är en ''tillsvidare kompis''. För när någon/något som är tio gånger bättre dyker upp, så lämnar vi garanterat det där dåliga, vardagliga i sticket. Och vi vet redan att ovisheten retar gallfeber på precis alla så varför utsätta oss för det i onödan? 
 
 
 
 

Söndagschill + fars dag

På tapeten idag står följande: ta en enormt varm dusch för att fräscha till sig lite, sedan är det dags att dra mig hem till min far tillsammans med min bror och pojkvän, ta en fika och umgås lite på hand dag. Men förutom allt detta ska vi ju också göra lite nytta, vi bör ju faktiskt plugga lite också... så jag antar att det får halka in på ett bananskal emellan varven... Hujedamig!


Pille prutt

Vill tacka sis, Jonathan och William för en mysig och rolig lördagskväll. Det är alltid kul med er!

Känner att jag mår bra utav ert sällskap, och jag kan sova gott om natten med vetskapen om att jag har er. Och att ni ger mig dessa små men oerhört roliga stunderna!


Tjohej i hallongoset

Iväg till syrran för lite lördagsmys, sånt är alltid uppskattat. Bjuder dessutom på mitt face, så att bloggen fått ett ansikte!
Peace


10-11-12

Mitt liv, min skatt - det mest dyrbara jag har. 

This could be a start of something new

Nu är jag tillbaka här på blogg.se igen, kan inte räkna på fingrarna längre hur många gånger jag börjat om!
Känner att det är på tiden jag startar upp något nytt och användbart då mitt liv tagit en snabb twist de närmaste tre månaderna. 
Då jag tidigare hoppat från den ena gymnaie-skolan till den andra utan att ha funnit vad jag letat efter eller hoppats på har jag äntligen funnit ett sätt att studera på. Och den här gången blir det på helt mina egna villkor, jag pluggar nämligen på distans. Förutom den vändningen som skedde i augusti detta år så har jag även startat upp regelbundet med träningen igen. Träningen är en stor del i mitt liv och jag känner verkligen att jag mår bra med mig själv då jag verkligen tar ut mig på gymmet. Målet är att jag ska förbättra mig själv på alla kategorier och hoppas på att jag når det mest behövliga - mitt självförtroende! 
Förutom dessa två viktiga återfunna punkterna har jag dessutom en tredje. Jag har äntligen hittat kärlek hos någon annan än min mamma eller min hund (ni förstår vad jag menar). Utan att ens leta så fanns han där, och jag är så tacksam över att jag har honom. Och trotts att jag är en riktig tjej med humörsvängningar som inte är utav denna värld så har han bortsett ifrån dem. (Jag vill bara att du ska veta att jag älskar dig min pöjk - om du läser detta.)

 
 
---------------------------------------------------------------------------------
 
Tänkte bara förklara mig för vad denna blogg kommer att handla om. Bloggen kommer mest av allt finnas till för att jag ska få en chans att skriva av mig ordentligt. Ibland skriver jag om folk som inspirerar mig medans jag vid andra tillfällen skriver som folk som irriterar mig. Lite snarlikt pest eller kolera, svartvitt. Ibland kan raderna vara fyllda med regnbågar och enhörningsbajs i glada färger medans den andra dagen kan de vara fyllda med rökmoln och mörka färger.
Men ingen har en vardag som en dans på röda rosor hela tiden och jag ska inte ljuga och låtsas att min är så mycket bättre!
Jag är jag, och passar det inte så finns det en ''dörr'' här också, och jag öppnar den gärna åt dig! 
 
 
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0