Omvänd syn.

När jag först såg Anna Anka i svenska Hollywood fruar vågade jag inte få en uppfattning utav henne. Mycket kan ändras i TV, meningar kan förvrängas, viktiga delar i samtal kan klippas bort. Men främst vill dom ju slänga någon till vargarna för att få lite action och jag tror att i de fallet blev det just Anna.
Sedan såg jag henne i Anna Anka söker assistent och då var hon ju bossig och lite mycket kunde jag tycka - men de hade ju mer med själva upp-lägget av programmet att göra och inte om själva henne.
Men ikväll har min kära pojkvän och jag satt oss ner och kollat igenom alla avsnitt vi missat av Hissen med Filip och Fredrik - och gissa om synen på Anna Anka förändrades för mig. Jag gillar henne starkt, hennes personlighet är så fin. Hon har ett hårt skal men en mjuk insida och jag gillar det starkt.

Nu ska vi kolla vidare på de sista avsnittet som släppts och sedan blir det att ta sig en date med kudden. Imorgon ska man upp skapligt för att möta den efterlängtade tandläkaren och förhoppningsvis blir det bett-skena för mig framöver - hjälp!!!

Förresten, solen sken så ljuvligt idag och min älskade Hugo är en riktig soldyrkare så han blev överlycklig av att kunna ligga och ''steka'' i ett par timmar. och eftersom han var så söt var jag inget annat än tvungen att fota honom.

Borta bra...

Tar mig lite tid framför tv:n nu på morgonen. Skönt att då stanna upp och andas lite efter denna veckas hektiska dagar.
Ibland är det skönt att bara få sitta för sig själv medans alla andra sover. Alla andra i detta fall är ju pojkvännen och hunden. Men i alla fall!
Dessa dagar har gett mig avbruten sömn och vakna timmar till sent på natten. Idag är det fredag, och imorgon väntar en lång sovmorgon! Om det bara kunde vara fredag varje dag...

Har kommit till insikt med vad som är viktigt i mitt liv, bara av just denna vecka... Och från och med nu ska jag sträva efter det jag VILL ha inte sådant jag MÅSTE ha!


Valentines day

Ja det är ju bara fyra dagar kvar till alla hjärtans dag så det passar ju utmärkt med den filmen på tv. Inte för att våran dag kommer se ut så.
Any who, mysfaktorn här hemma är hög. Hugo är närgången med Filip, nästan lite väl... Jag kollar inredning och trånar efter flytt hemifrån, har planerat ut min "framtida" lägenhet in i det minsta! iiiih.

Om ca två dagar blir man 19 och det känns lite mer vuxet än 18 faktiskt! Ähh vem bryr sig!


10 Januari - fin söndag

Blev kalas för mig hos pappa och min bonus mamma igår, fick massor med fint.
Små paj formar i rosa, en gratäng form, glas, kaffe muggar och ett sjukt fiiint rosa ljus(älskar rosa)! Åhh va fint, nu vill jag flytta hemifrån! Längtar till den dagen.

Sedan blev det examen firande av pojkvännens syster, massor med gott att äta!

Har ni förresten sett min medusa, jo mm visst behövde inte göra ett skit för att få den heller. Hatar finnar...


5 Januari

Hela gårdagen ägnades åt att hjälpa syster att flytta, det var trevligt! Känner att man slarvat lite väl med att gå till gymmet den senaste tiden, var helt slut efter knappt en timme! Hujedamig.
Idag blir det plugg till förbannelse och förhoppningsvis går det mig vägen.

För tillfället väntar jag på att pojkens idrottslektion ska ta slut så han kan skjutsa mig vidare, inget är som väntans tider. Hmm.


Söndags syssla

Ja vi spenderar hela dagen i sängen med film. Disney maraton har varit på schemat hela dagen. Lille Hugo är också med (som vanligt). Eftersom det är söndag ska man inte göra annat än att lata!


RSS 2.0