31 Januari

Idag lägger vi extra fokus på något riktigt behövligt. Vi pluggar lite extra, bara för att det verkligen behövs... Stressar igenom sista inlämningen i Spanska och känner att om jag skulle göra min examination idag skulle jag kugga så det sjunger om det! Men det positiva är att jag är klar inom en timme i alla fall.
Vid en halv sex blir det att glida ner till stan och gå på bio med min kära vän Moa. Det blir att se Ego, någon som sett den? Hoppas på att det är en film i min smak i alla fall! 

Eftersom det är torsdag får vi hoppas på att det inte är speciellt mycket folk som ska gå på bio, vilket gör det hela ännu mer mysigt. Det är väl de enda negativa med bio, att salongen kan proppas med så mycket idioter som stör. Ähh, vi kör bara! 


30 Januari

Myser i soffan tillsammans med the boys. Idag har man fixat födelsedagspresenter både ett och två, smidigt gick det också!
Sedan blev det en sväng till syster och fika. Krama lite på hennes pluttegull och så, proppa i sig mer onödiga fetter så som wienerbröd.
Sen hamnade vi här lagom när man kom hem. Sååå skönt kan jag säga, svullna lite choklad bara för att det är den veckan och mysa ordentligt!
Ikväll blir det att kolla Statham, han är förjävla bra alltså!
Nu ska jag återgå till de mysiga, dom ni ser... Finns det hjärterum finns det stjärterum säger Hugo och klämmer ner sig!


28 januari

Detta är min vardagslyx. Vakna upp skapligt utvilad, sätter sig ner och äter en stadig frukost. Plugget flyter på lovande därefter. Behöver inte slänga en massa dö tid på uppgifter som för mig är dumma i huvet. Skönt att slippa laga maten varje dag, utan att man får den serverad av sin älskade mamma. För mammas mat är alltid godast!
Och att framåt kvällen slå sig ner i soffan till en bra film, kvällens film blev Yes man. Då varken pojken min eller jag själv sett den tidigare. Sa jag förresten att jag till och med orkade tvätta ansiktet? Jag är annars så trött om kvällarna så det glöms lite allt för ofta, trots att det behövs... Detta för mig är lyx!


27 Januari

Först ska jag bara slänga in några rader om igår; Det började med en rolig trip till stan med min bror, där mötte vi upp min pappa och bonusmamma. Min bror skulle köpa sig en ny telefon och ville ha lite sällskap! När jag kom hem ifrån stan väntade en överraskning jag inte hade en aning om. Pöjken min hade köpt mig fyra rosor i söta färger för att fira våran månadsdag, fan vad jag älskar den pojken! 
På kvällen blev de familje-häng hemma hos pappa, och syster med respektive och bror kom dit. Vi skrattade och käkade pizza, jag älskar min familj för att vi kan umgås på det sättet! En lyckad fredag.
Tänkte att ni skulle få bevittna de vackra blommorna!
 
Nu ska jag klä mig för snart bär det av mot bandybanan och åka skridskor, VAD HAR JAG GETT MIG IN PÅ?! Nu kör vi!
 
 

24 Januari

Ännu en dag i snön. Usch för att det ska vara så kallt... Var ute en sväng och lekte med hunden förut och efter bara en kvart kände jag hur även benen i kroppen frös till is. Så kallt, vad f*n gör jag kvar här i detta land? Jo juste, har ju inga pengar till en resa. Men det kan jag lova er att hade jag det skulle garanterat inte stanna kvar i denna kyla länge till. 

Idag blir det att plugga Spanska och ev. lite psykologi. Usch har så himla mycket plugg nu framöver... Helgen ska i alla fall få vara pluggfri så jag får passa på idag och imorgon. Undrar om det går att göra prov etc via komvux trots att jag är inskriven på en skola. Jag menar det är ju distans och då kan jag tycka att jag borde kunna göra mina prov skriftliga därifrån istället för korta via webben... Eller?
 
Får prata med min mentor vikare senare idag om det. 
 
Nu ska det till att laga lunch och vi gör det inte svårare än så, att vi lagar makaroner och falukorv. 

22 Januari

På tapeten idag står det följande: plugga psykologi till förbannelse! Hoppas på att hjärnan är med mig idag, går lite snabbare då!
Nu ska vi dricka upp kaffet och sedan ta tag i livet!


Cheers let's drink to that.

Efter att ha velat fram och tillbaka med min nervositet så tog jag modet till mig och genomförde skräcken. Engelska har aldirg varit min starka sida när det gäller att prata under press, men j*vlar vad jag snackad nu. Konversationerna  tog aldrig slut, vi hade massor att prata om och tur var väl det. 
Jag blev klart godkänd och det för mig är en bekräftelse. Jag har klarat av engelskan, men inom kort står jag inför nästa svåra uppdrag, spanskan. Men det finns inga bekymmer, om kicken efter det provet är densamma som jag fick just nu - då är det klart värt de!
 
Om vi ska kasta in ett helt nytt ämne, så kan jag säga att jag vill färga håret. Raina Heins hår är så förbaskat fint och detta är något jag skulle kunna tänka mig, snäppet mörkare bara. Men mörkblond/ljusbrun med slingor. passar galant till mörka ögonbryn! 
 

21 Januari

Om cirka en halvtimme 35 minuter har jag sluttenta i engelska. Tack gode gud för att det då kommer vara över. Men usch jag hatar sådant här, sist laggade vårat internet något enormt och jag fick prata via telefon med min lärare istället... Som ni säkert vet pluggar jag distans och gör proven via en ''portal'' som kallas Adobe Connect, vilket fungerar ungefär som Skype. Men minsta lilla internetet strular så hör ju inte min lärare vad jag säger... Usch för detta. Längtar tills jag får ett ordentligt skrivbord att sitta vid dessutom så jag slipper sitta i soffan i vardagsrummet. Hur som helst, jag får alltid en form av blackout när jag ska prata telefon, personligen kan det gå utmärkt men att prata i telefon har jag himla svårt för. Hujedamig hur ska detta gå? Kommer jag skämmas över mina kassa utal, eller kommer det bli en succé för att jag kommer få mundiaré? Äh, häng kvar så får ni snart veta...

20 Januari

Äntligen en helt välplanerad dag. Snart ska pojken och jag iväg för att spela squash tillsammans, har själv aldrig gjort det så det ska bli intressant. Sedan bär det av till pappa en sväng för att sociala och sist men inte minst blir det att se filmen Hobbit i 3D på bio. WOHO, bra dag eller vadå? Jag bara älskar min pojkvän!
Kan ju försöka locka till mig syster och hennes son till pappa så får jag krama lite på världens mest underbara unge. Hihi!
Men next up: Bränna bort det fruktansvärt onödiga. Svettas svettas svettas! 

Välmående

I en veckas tid nu har träningen legat åt sidan, jag skulle kunna säga att jag har haft mycket annat att göra men det i sig hade varit en lögn. En timmes träning per dag innefattar 4% utav dagen, vilket är väldigt lätt att klämma in. Jag har varit så genom rutten mot mig själv eftersom jag struntat i det (trots att träningen är för MIN skull och är det enda som unnas mig). Så jag ska ge mig själv ett löfte, att alltid sätta mig själv före OAVSETT hur stor den nära dörren är.
------
Just i denna stund sitter jag och kollar på när pojkvännen tränar, fan vilken underbar flickvän jag är som är ett sådant stöd! Mja, absolut. Tänk att få ha sådant stöd i allt man gör, någon som sitter lite mer i bakgrunden och peppar.
Hungrar ihjäl gör jag också, en timme kvar nu. Men snart dör jag känner jag, magen skriker!


14 Januari

Kvällen spenderas framför idrottsgalan, inte mitt val men man får offra sig lite. Återstår en kvart bara, hade hoppats på en bra film att somna till meeen man kan inte få allt.
Sova efter detta och sedan gå upp skapligt imorgon, hej och hå!
Fint sällskap har jag i alla fall.


Happy face

Denna jul fick jag en väääldigt fin gåva utav min mamma. En sport bh i dess absolut skönaste form, den är ifrån new body och var hur skön som helst. Det enda negativa var att den var så liten runt bysten, lätt att fixa vi byter bara. Fick hem rätt storlek idag och jag testade den illa kvickt, och jag kommer nog aldrig vilja ta av den igen. Så förbannat skön var den.
Verkligen en rekommendation till alla sporttokiga människor där ute med obekväma sport-bhar dom skaver.
Nu är jag taggad till träning ohyeah.


Död söndag

Dansat hela natten lång med underbara människor. Kvällen var verkligen lyckad! Idag hoppas jag på slapp i soffan, en puss eller två av min älskade och snabbmat levererat till dörren.
Bjuder på en fiiiin bild ifrån igår!


12 Januari

Redo för party hela kvällen lång!
Idag fyller pojkvännens mamma 50år så det blir fest hela kvällen. Och jag som sovit så knepigt inatt, hur ska jag orka, make-up:n ä klar, oxh håret likaså i alla fall och nu återstår bara kläderna! Hujedamig, nu taggar vi lite.
Trevlig lördag på er alla!


JS + psykologi = good combo?

Mitt i allt psykologi läsande tar vi en paus och kollar på Jersey Shore ett tag.
Suktar efter det långa vackra håret, och de fasta formerna. We love it! Motivationsbomb för min skalle.


Man tager vad man haver

Eftersom det inte blev något pass på gymmet idag, men inte ska vi få leva med dåligt samvete allt för länge - vi har förenat träning med nytta, pojken min och jag har hackat bort all is på deras uppfart. Hellskotta vilken träningsvärk i armarna jag lär ha imorgon... Hujedamig!

Snart blir det maaaat, vilket ska bli förbaskat jävla gott. Idag är en bra dag, jag känner det i luften som far runt emellan oss!


8 Januari

Gosh är jag trött eller vad? Började med att jag hade bestämt att möta syster på gymmet klockan 12.30, och själv vaknade jag 12.00... Vaknade tidigt ändå i morse men hade sådan huvudvärk så jag la mig igen, karma för de. Stressade ihjäl mig, men lyckades genomgå ett lovande träningspass ändå. Hem och duscha, äta och sedan plugga lite.
Nu tar vi det lugnt och kollar serier, halvslumrar lite i soffan och längtar till klockan är läglig så man kan få gå och lägga sig! Myser med djuren gör jag också.
Imorgon taggar vi träning igen, så vi kommer någon vart snart.


Farmen

Ja detta program är något jag aldrig föjt, men min pojkvän och jag har bestlutat oss för att göra det denna säsong. Och eftersom han var så extra dukig och tränade under programets gång får vi helt enkelt bli trogna tv4play tittare. Så detta mina trogna bloggläsare är vad jag kommer sysselsätta mig med denna måndagskväll. Mysa tillsammans med min älskling sitter aldrig fel, puss puss.
 

Tatuerings sugen?

Det började med att min kära syster skrev ut på facebook att hon var tatueringssugen, vilket fick mig att sukta ännu mer efter tatueringen jag så gärna vill göra. Strax därefter lägger en efter en ut bilder på facebook, instagram och sina bloggar om tatueringar... usch man blir ju bara med och mer sugen. Så nu tar vi en paus ifrån pluggandet och skissar fram tatueringen. För efter min födelsedag som äger rum om ca en månad så ska den sitta fint på armen, som en födelsedagspresent från mig själv!  Hey ho let's go. 
 
 åhhhhhhh VAD SUGEN JAG BLIIIIIIIR.....

Plugg plugg plugg...

First up: psykologi
Sedan vidare till: religionskunskap
Och sist men inte minst: spanska
Smärtsamt...

Nu kör vi - Med lite One Tree Hill i bakgrunden så ska det nog gå!


Getting there...

Igår var ingen vidare bra dag, men jag känner att denna dag passar mig bättre. Visst är det okej att ha en break-down ibland, men sen gäller det ju att man repar sig efter den också... Och det är något jag inte riktigt lyckats med de senaste gångerna, men nu är jag på väg tillbaka till något bättre känner jag. Jag tar mig tid att gråta, delar inte upp mina sårade stunder utan gråter ut så jag är klar sen.

Idag ska jag jobba på mitt liv, vi börjar lite smått med att kolla The Real Housewives of Washington DC.

Känns skönt att kolla andras dramatiska liv ibland så man kan komma till insikt med att man är inte ensam om att vara dum i huvet!
Sedan kan vi ta tag i lite vardags pluggande och därefter mysa till det lite så att hjärtat känner sig uppskattat.

Ha en trevlig måndag nu allesammans, älska och njut så får livet ett lyckligt slut!


One way or another

Allt löser sig, en del tar bara mer tid och kraftansträngning. Ge det bara lite tid, utrymme och kärlek - så ska vi sen få se att de flesta problemen bara är något onödigt vi stött på. Och då lär vi oss att undvika det nästa gång. You live and you learn. Förhoppningsvis i alla fall.
Sen får vi inte glömma att prioritera, en del saker behövs prioriteras mer för att fungera, och då är man villig att göra det för att få saker att fungera.
Just nu prioriterar jag min hund, min säng och musiken som dånar genom mina högtalare, resten blundar vi lite för - bara så vi slipper känna ångesten växa! Vi tar det vid ett annat tillfälle.

Känner mig som en klubbad gurka

Ja ni vet, sådär mjuk och äcklig. Men det är så det är när man inte sovit mer än fyra timmar.. Om ens det, vaknade till lite hela tiden. Det är de värsta jag vet, sova sådär oroligt... Bara ligga och tänka på alla miljoner saker man vill ändra men inte kan.
Förutom denna härliga brist på sömn så är jag jävligt opepp på detta tråkiga väder. Usch det vill vi inte ha!

Vi hörs lite senare i livet, om två timmar eller mer.


06 Januari

Det har redan gått en vecka utav det nya året, och jag kan starkt erkänna att jag inte tagit vara på dagarna som jag egentligen borde ha gjort. Och ju mer jag räknar på alla siffror som bildas mellan mina olika milstolpar så blir jag rädd. Tiden springer iväg och jag har inte hunnit leva mina 18 år som jag borde ha gjort. Det är så mycket jag missat som jag velat göra. Om en månad blir jag 19 och jag vill bara ha mer tid till min ungdom. Jag vill agera idiotiskt, fjanta och flamsa med mina vänner, pussa på min kärlek och bara leva för den livsålder jag just nu befinner mig i.
Usch så jag håller på... Nä nu ska vi ta vara på denna dag och hoppas att den ger oss en glimt i ögat och ett minne att bevara i våra hjärtan.

5 Januari

Kräks på mens, killar och detta vinterhalvår.
Hade världens träningsmotivation och jag kunde se mig själv i min drömkropp igår, sen när det väl gäller så skiter sig det med för då vaknar man upp med mensvärk till förbannelse. Förutom de så har man en sportskadad kille som inte gör annat än glor sport, extremt socialt verkligen... Typiskt killar... Tjejer kan självklart vara lika sportintresserade men eftersom jag inte träffat någon brud vars intresse ligger på den nivån så tänker jag använda uttrycket "typiskt killar" lite längre!
Sen är det detta vinterhalvår som jag hatar något enormt... Om någon har lite extra cash i fickan och vill hjälpa en vinterdepimerad tös så feel free att lägga ett generöst bidrag. För jag vill hemskt gärna härifrån, till något mycket varmare! Life sucks some time.


2013 - nytt år, nytt liv

Jag är trött på alla små ursäkter jag intalat mig själv. Hur ska jag få en sexig vältränad beach kropp i den här takten? Nää nu kör vi varannan dag fram till sommarn, vi undviker all onödig skit och puschar oss till nya linjer.
Ska det vara så ska det, annars vill jag inte ha det!

Gladiatorerna ikväll var skapligt fylld med pepp för träning!


2 januari

2013. Vi välkomnar detta år med vidöppna armar och drar slutsatsen att detta år kommer att bli toppen! För hallå folket, vi har ju faktiskt överlevt jordens undergång?!

Nyårsafton för mig spenderades med min syster och hennes son. Jag är så glad att jag har dig! Du gör mina dagar lite ljusare.

Och eftersom jag inte fick umgås med min älskling på nyårsafton tog vi oss en ordentlig myskväll igår!

Gott nytt år!


RSS 2.0