Tillbaka till verkligheten

Nu är det måndag igen och det innebär tillbaka til verkkligheten. Jag har avnjutit en härlig helg tillsammans med familj och vänner. I fredags blev det lite halvt party hemma hos min syster, det var riktigt roligt att träffa hennes vänner för att prata och skratta, dricka lite vin och agera livsnjutare till max. 
Sedan i lördags blev det fest hos min kära vän Lollo, träffa både nytt och ''gammalt'' folk. Blev dessutom en utgång som var riktigt rolig. Mycket folk och det var kaos när vi skulle ta oss ifrån Puls men förutom de så var de riktigt trevligt! 
 
Gårdagens spenderades i sängen hela dagen, mådde lite halv dåligt trots att jag knappt drack något i lördags. Kollade igenom ett antal avsnitt utan Once Upon A Time. Tycker den serien är så himla bra. Jag är ju så galen i Disney och sagofigurer och därför passar den serien mig perfekt. Då får man en ny bild av de gamla godingarna. 

Idag har jag hittills inte gjort speciellt mycket, städat då det behövdes men annars har de varit ganska slappt. Livet som arbetslös. Hoppas att turen vänder snart! 

I've been waiting for someone to make me feel alive

 
ÄNTLIGEN fredag, lite snyggt sådär! Gårdagen bara sprang iväg. Mötte upp en kompis för att ta en promenad, det blev därefter en fika hemma hos mig och sen innan vi visste ordet av hade hela dagen gått.
Och just nu får jag lida för de som kalla att man gick och la sig för tidigt. Somnade vid tio och vaknade återigen vid fem. Min magkänsla säger mig att jag kommer vara trött redan vid sju ikväll... 
 
Ikväll blir det troligtvis utgång, då det inte blev de i onsdags (som de var tänkt). Dansa av sig lite, träffa lite trevligt folk, och leva ut livet till de fullaste. Känner att min inställning till livet har blivit så mycket bättre, I call it for what it is typ. Njuter av de fördelar man har som singel, lika väl som jag kommer njuta av fördelarna med att vara i ett förhållande när jag väl hamnar där. Är inte alls lika beroende av vad andra människor tycker och tänker om mig. Känner inget stort behov av att svansa efter någonting. Vill jag ha något, så ser jag till att få det. Omringar mig själv med männiksor osm får mig att må bra, både i själen och sinnet. Det är nog ändå de som är nyckeln till ett lyckligt liv. Skit i alla som vill dra dig ner till något du inte är värd. Fick en text utav en fin vän, den lyder:
 
``That's the best revenge of all: happiness. 
Nothing drives people crazier than seeing someone have a good fucking life!´´
- Chuck Palahniuk
 

Det ska bli mitt lilla livs motto. 
Förutom de som står på ryggen självklart. Att se andra lyckliga är kryptonit för vissa andra människor. 
 
Ha nu en trevlig fredag, och glöm inte att le!

Poesi för öron och själ

Njuter av onsdagen tillsammans med Håkan. Medans Håkans halvfalska stämma sprider sig i högtalarna dricker jag en kopp av kaffe. Njuter av livet och allt jag är tacksam för idag. Självklart finns de vissa saker som jag saknar, men de hindrar mig inte från att njuta av de jag faktiskt har!
 
Har haft svårt att sova tre nätter i rad, men inatt sov jag non stop och vaknade pigg och glad - redo för alla äventyr som denna dag har att ge mig. Känns lite konstit att sitta och knäppa på tangenterna faktiskt... är så van vid telefonen och då behöver man ju bara snudda skärmen. Här måste man ju ta till kraft för att en liten stavelse ska komma fram. Så om en bokstav missas här och var så ber jag om ursäkt. 
Idag har jag rätt mycket att stå i, och framåt kvällen blir det eventuellt en utgång också. Ojoj, party hela veckan. Men det är ju som sagt lill-lördag, och jag är dessutom singel och behöver träffa folk. That's how I roll. 

Sitter och klurar lite på ordet kärlek. det är ett ord som förföljt mig hela dagen. HUR kommer det sig att man alltid vill ha någon man inte kan få? Jag fungerar lite så tyvärr, ser sällan de som är rakt framför mig. Har börjat nu att försöka lyssna och fokusera på dem som gör mig likadant tillbaka. Men jakten är ju de vi alla är ute efter. Vi är ju så kallade ''predators''... Jag gillar i alla fall känslan av att ''sukta'' efter någon. Dagdrömma om hur ett vardagsliv med den personen skulle vara. Hopplös romantiker kallas de! 
 
 
Jaja nu ska jag skruva upp volymen, och dansa vidare i livet. 
Hej hej!

2013 - 2014

Tänkte sammanfatta året lite såhär en halv månad för sent. Vi kan ju börja med att det varit det bästa året hittills, men det har även varit de värsta. Uppbrått från ett hårt men fint förhållande, en hel del festande och ett och annat besök på gymmet. 
 
Året började bra, jag ringade in det med min käraste syster och hennes son. Vi stod i köket i Ektorp och kollade på de vackra färgerna som explodera upp över himlen. Irriterade oss på de idioter som verkligen inte borde få smälla raketer och bara accepterade att 2012 var officiellt över. 2013 började knivigt. Jag har nog aldrig varit ledsen så mycket som då. Jag kommer ihåg att mina känslor var hypade, var jag glad innebar de att jag exploderade av lycka och när jag var ledsen så gick jorden under. Under våren tog mitt förhållande med min dåvarande pojkvän över och jag minns att jag var helt förstörd. Inte mycket jag kommer ihåg ifrån den första veckan, levde som i en dvala. Kunde sitta på stan och känna hur tårarna brände bakom ögonlocken. Men jag lyckades vinka bort det ganska bra säga att jag mådde bra och bjuda på ett leende...  Så länge jag inte var i närheten av min syster. För hon är den enda människan som kan genomskåda en sådan bluff! Jag älskar henne av hela mitt ihop puzzlade hjärta och jag är en rik människa som har henne. Jag gick ner rätt mycket i vikt. Något jag inte fick bevara, haha. Sommaren knackade på dörren och bara de väckte hopp för mig. Man mår ju betydligt bättre på sommaren, så jag är tacksam för att uppbrottet hände när de gjorde. Jag gick vidare fortare än vad jag anade. Jag bytte ut hemmakvällar med en film, till utekvällar med mitt tjejgäng. Jag jobbade också. Så emellan festandet och jobbet så umgicks jag med mina vänner. Gav inte ensamheten eller mina känslor mycket andrum.. det behövdes inte! 
 
Plockade upp tre nya vänner på vägen mot hösten, några som jag håller hårt idag. Tre små musketörer med huvudet fyllt av skratt och hjärtan fyllda med kärlek. Köpte mig en resa till turkiet, Alanya var det bästa hittills. Värmen, folket och allt där emellan. Gick ut och dansa på discoteken varje kväll tillsammans med min kusin och vi träffade även tre toppen tjejer ifrån Umeå. Glömde helt bort kylan och ''ensamheten'' hemma i Sverige. När jag kom hem igen började jag ta mig tillbaka till gymmet och trivdes av att vara där. Tränade regelbundet och började se små resultat. Sen kom julen och innan jag viste ordet av så var året slut! Firade in tolvslaget tillsammans med vännerna (med 39 graders feber också vill jag tillägga), men det gjorde absolut ingenting för jag mådde fantastiskt än då! Så när jag stod där och klingade mitt glas i mina vänners och hörde fyverkerierna explodera på himlen tänkte jag: det är just precis här jag vill vara! Skål!


Nu sitter jag här, söker jobb och pluggar körkort. Tröttnat på singellivet och är nu redo för vad som komma skall. Det var min sammanfattning av 2013. 2014 kommer för mig bli ett bra år. Jag känner det i mig. har så mycket förväntningar och planer. Men det viktigaste för mig har jag lärt mig, det är att vara omringad av människor man älskar och mår bra av! 
Jag och min kära vän Sophie, vi såg varandra och de sa klick!

Umgick massor med min älskade Josefine. Puss min fina! Vi växte ihop under sommaren kan man säga.

En av de bästa utgångarna!
 
En vistelse på visingsö tillsammans med fina vänner!
 
Blonderade hårt. Det varade inte länge, men jag älskade det.

Njöt utav semestern, pizzalunch dagligen. Fintväder och underbart sällskap. Alanya it's the place I wanna be!
 

RSS 2.0