Idé torka

Tänkte att jag skulle vara lite kreativ och plugga nu när det är en sådan mysig kväll. Jag ska göra mitt tappra försök att se den där röda planeten nu när det faktiskt bara är idag som man kan se den. Men självklart ska jag ha sån fruktansvärd idétorka, ja rent av idéöken och inte komma på ett smack... Typiskt när man väl försöker. Något helt annat har fångat min uppmärksamhet och det är något jag inte kan sluta tänka på.

Jag ska alltså skriva en novell om ''de okända'', och jag brukar vara rätt så duktig med min fantasi - men det är något med denna jävla dag. Det säger stopp helt och hållet... Har i alla fall lyckats uträtta de jag velat idag.
Tog mig till gymmet för att svettas lite, och innan de blev de att övningsköra med mamma. Det tar sin lilla tid med det där körkortet men det kommer väl så småningom. Hihi. Imorgon blir det samma sak. Nu jäklar har vi tänd till på dessa fronter.
Oroar mig lite för operationen jag ska göra om två veckor. Även om det är ett litet ingrepp undgår det mig inte att vara nervös över det... Bevisar väl bara att jag gillar livet.

Jaja, nu ska jag skriva vidare. Vi får se hur lång tid det tar innan jag ger upp helt.

Go - kick - kill

Idag är sista dagen för ''life as we know it''. Imorgon börjar mitt nya liv, och de är fullspäckat med en massor utav spännande saker. Jag ser fram emot denna månad något enormt. Om en vecka kommer jag sitta som på nålar, och dagen efter de kommer jag bli gaddad av nålar. HOW ABOUT THAT liksom?! Veckan efter de är det operationsdags och det ser jag fram emot också... på något konstigt vis haha. Kommer ligga däckad i en vecka. Har ''turen'' på min sida i alla fall, min bästa vän ska dra ut visdomständer dagen efter min operation så vi kommer ligga däckade tillsammans! 

Nu blir de lite kvalitets tid i soffan innan jag ska börja förbereda för morgondagen. Ska även laga min cykel så att jag kan ta mig överallt. De blir intressant! 
Puss
 
 

Nostalgiska lilla jag

Började dagen med en färgning. Mellanblond (jag skulle kalla de mörkblond), fick de bli just för att bli av med de orangea. Och många positiva kommentarer har jag fått vilket boostar egot extra mycket. 
Därefter blev de middag med kära syster, bonus brorsan + tjej, min styvmamma och hennes mamma. Alltid trevligt att festa till de sådär spontant. Lagom när man proppat sig så full av mat att man knappt kunde gå fick man skynda hem och göra sig i ordning för att möta upp vänner. Nää okej, jag stressade inte alls. Jag mös med mamma, lyssnade på nostalgisk musik och njöt av hennes närhet. Skönt att ha sådana moments med min kära mamma! Jag älskar när hon tar del av mitt liv på ett rogivande sätt och inte ett irriterande och ''snokande'' sätt hähä. Plockade upp de gamla godingarna Westlife på spotify och jag unnade mig själv till och med spotify premium, impulsiv till max. 
Kanske också ska tala om att jag även shoppade en blu-ray spelare idag - haha på tal om att vara spontan alltså! 

Efter filmmys i mörka skogen hos en kompis så blev de att bege sig hemåt, och de var denna lördag. Nu sitter jag här med blotta musiken som sällskap. Ingen att mysa med... Inte ens hunden vill mysa, han föredrar sin lilla säng på golvnivå istället för min ''stora'' mysiga säng... det får bli jag och alla de kalla kuddarna inatt - men vad gör de? Slipper ha någon fisandes i min säng, som dessutom tar onödig plats. Woop.
Glömde kanske säga att denna man får vara mitt sällskap. Captain America, wherever you might be you're fuckin' awesome man. 
 
What if you're making me all that I was meant to be?

Här ser ni en glad tjej

 
 
Jag vet inte egentligen varför jag är glad, det är bara något jag är idag. Oavsett om jag så får sitta själv med en film ikväll eller umgås med mina nära så är de okej för mig. Det är inte långt kvar tills jag ska tatuera mig och motivet har äntligen blivit en självklarhet. Måste även tillägga att jag gillar min nya hårfärg. Säger de igen och igen och igen. Sanningen svider - jag vet! 
 
En timme kvar utav jobb och sedan drar jag ut på nya äventyr. Säger adjö till klingsberg tills vidare och hej till en toppen termin av plugg. Vill tillägga att det där leendet på mina läppar kan bero på lönen som ploppa in på kontot idag. just sayin'....

Cash is king.

Ja som jag tidigare skrev så var det planerat att boka en resa till mitten av september, men det är så jävla typiskt att jag ska få en operationstid samma vecka... Aja de är ju ett ärende som inte kan vänta, vilket gör att jag antingen får hoppa resan helt eller boka in den längre fram. 

Unnade mig själv att färga håret härom dagen. Jag ser lite ut som en hobby ginger men utöver de blev de fint. En mellan blond/ljusbrun hårfärg ska i senare och efter de lite ljusa slingor. Detta blir gött tror jag! Projektet är i gång i alla fall, soooom jag har väntat!
 
 
Detta är resultatet hittills. Det är ju som sagt fortfarande liiite orange men de tar vi bort, antingen med silver schampoo (har hört att de funkar?) eller blekmedel. Hihihi.
 
 
 

Ditt rum i mitt hjärta

Efter en omtumlande helg ser jag fram emot måndag. Brukar alltid vara så att man börjar om varje ny måndag. Lovar sig själv att leva hälsosammare, ett löfte som vanligtvis räcker till max onsdag för de svaga. Ja, mig själv med andra ord. Hur som helst ser jag fram emot att få kliva in i en ny vecka med nya ''äventyr'' och nya planer. Vi stänger dörren bakom oss och blickar framåt. Hoppas på en bra vecka. Vid min sida har jag min lilla Hugo, bland de bästa sällskap man kan ha om du frågar mig! 
 

 
Känner att jag måste förnya min bloggdesign. Denna är så tråkig och jag känner för lite förändring... men eftersom jag varken har program för de eller kreativiteten just nu känns den idén granska dödsdömd... 

Nä om man skulle krypa ner under täcket och starta en bra film. Morgondagen bjuder ju eventuellt på roligheter så då gäller de att man är utvilad. Och eftersom jag mått piss hela dagen idag behöver nog kroppen få vila upp sig. Även om de enda jag gjort är segat framför tv:n... 

Festivalskit

Denna helg har verkligen varit en karusell utöver de vanliga. Och då syftar jag inte på de karuseller som augustifesten här i Norrköping har erbjudit. Vädret har verkligen varit flexibelt, strålande sol ena sekunden och sedan spöregn med åska. Höstkallt har det också varit. Helgen började redan i torsdags då jag mötte upp ett par vänner på stan för att mysa lite på Rix Fm, men strax efter att Erik Segerstedt sjungit med sin ljuva stämma drog vi oss ner mot staden. Vid tio tiden lös himlen upp av de underbara fyverkerierna till ett medley av Queen. Sällskapet gjorde jobbet om jag ska vara ärlig. 
Men festivaler är ju inte bara en dans på rosor och det vet ju vem som helst. Man har fått bevittna en hel del denna helg. Så många blå-ljus utav ambulanser och polisbilar är det inte ofta man ser. Det är mycket som hänt. Någon stackare hade blivit knivhuggen, idioter som bråkar i en krogkö etc. Alkohol är de inte många som tål i alla fall. 

Jag har tidigare inte brytt mig om ifall jag behövt gå hem själv. Men denna helg har skrämt upp mig regält. En kär vän till mig råkade nämligen ut för något förjävligt... Man tänker ofta tankarna ''jaja det där händer inte mig,'' men så jävla fel man kan ha. Det finns så otroligt många idioter som behöver gå en kurs i vad som är mitt och ditt. För uppenbarligen fattar inte folk det då de misshandlar och rånar andra... Jag är så jävla arg just nu!!!

En kaffe på de då kanske

För ett år sedan lovade jag mig själv att aldrig börja dricka kaffe. Jag avskydde smaken och trodde då att jag aldrig skulle bli fast i skiten. Men inte visste jag då att jag ett år senare skulle sitta med en kopp i handen och tänka ''hur hamnade jag här''. det började som en social grej, kollegorna på jobbet tog sig en kopp och jag ville inte sitta där med mitt smaksatta loka vatten så det blev en kopp för mig med. Tidigare har de varit tio kilo socker i koppen för att jag ens ska tänka tanken av att dricka de, men då jag börjat välja de med ''nyttiga'' alternativen har sockret helt enkelt plockats bort. 

Nu när det blivit rutin på de hela börjar jag alltid ett jobb pass med en kopp kaffe. Jag gillar mornarna här på  Klingsberg, fridfullt. Tar mig alltid en paus i arbetet med en kopp kaffe och ett bläddrande på telefonen. Det är vad jag behöver för att kicka igång dagen. Strax är koppen tom och jag ska då börja arbetet ordentligt. Känner mig ovanligt pigg och glad idag, och jag kan själv inte förstå varför. Har knappt sovit något inatt, och dessutom ska jag jobba till 18. Men det är något med denna dag som är så bra. Kanske beror de på att det är Rix fm här i norrpan, eller bara för att solen skiner. Vi tar en klunk kaffe på de!

Som jag sa är de Rix fm, och även om jag inte bryr mig något nämnvärt om vilka artister som kommer hit så lockar de lite - bara för att de är tradition. 
 
 Bild ifrån i helgen, älskar plattland. Hihi.
 
 

Beslutsångest

Nu kommer vi till ett väldigt vanligt samtalsämne hos just oss tjejer, nämligen hår. Jag vet i fasen hur jag ska göra med barret, de är så trist så jag skulle kunna raka av mig alltihop och enbart bära mössa... Nää, men jag skulle vilja ljusa upp det en aning, men då är de många som klagar på att jag är mörk i grunden och att de kanske inte skulle passa... men shit är de inte lite små snyggt med skiftningar? Snackar inte blondering här hallå. Har tänkt mig något i mellanbrun/ljusbrund grund med slingor i både mörkare och ljusare. De gör de lättare för bryna att smälta in då ju. Win win.

 

 
Detta är alltså min ''grund''-hårfärg och den kanske är snygg men som sagt har jag sett ut såhär ett tag och skulle gärna vilja förnya mig. TIPS någon? Feel free to add då liksom! 

When life gives you a lemon....

Har nu suttit tillsammans med min syster och kollat resor, vi är fyra girls som ska dra iväg på solsemester en vecka i september. Passande då de står som spön i backen utanför fönstret på jobbet och åskan dånar ovanför huvudena på oss. Vill bara bort från vardagen, folket, ja landet i största allmänhet. 
Jobbigt att behöva vänta till september, men jag fick ju ladda om batterierna en aning under helgen i alla fall. Jag och tre vänner spenderade den nämligen på visingö, och bara att vara där räckte. Vi behövde inte göra något nämnvärt för att de skulle vara avkopplande. Miljön där är så annorlunda min vardags miljö. Fint som snus. 

Har beslutat mig för att köra intensivt med träning och kost nu fram till resan. Så får vi se om beachen lockar något nämnvärt. Haha. Det värsta som finns är när man är fast beslutsam för något och de skiter sig (man låter de skita sig). Jag har lovat mig själv så många gånger att jag ska börja träna men de lyckas alltid slinka inursäker. Men fine vill jag se ut som en strandad val får jag fan skylla mig själv! A moment on the lips, a lifetime on the hips. 
Adjö!
 
En fin dag på visingsö. Boysen roade sig med båt-åk medans girlsen solade och hade mensvärk.
''Vi har dött, och hamnat i himlen.'' Socker så man får ögondiabetes. 
 

Ett steg framåt, två steg bak.

Och så var denna sommar framme vid slutet. Snart i alla fall... Det har varit en underbar sommar på många sätt, men som med alling har det funnits motgångar. 
Sitter för tillfällt och funderar på vad jag ska göra med hösten. Måste plugga och samtidigt jobba, vilket är något jag försöker att pussla ihop. Kommer ha ett hårt liv framöver, men det kanske är just vad man behöver för att verkligen känna att man lever? 
Vi väntar just nu på att en ny dörr ska öppnas, med nya möjligheter. Tills dess får vi ta itu med det som går att ta itu med. 

Vi jobbar och står i tills vidare, har vi tur kan vi jobba så pas mycket att vi får en stabil inkomst så att vi vartefter kan skafffa oss en liten lägenhet i stan. Jag tror att jag fokuserar så pass mycket på att flytta hemifrån just för att tanken av att vara helt ensam skrämmer mig lite. Att enbart ha sig själv att relatera till, komma hem till en fint inredd lägenhet. Att inse att min barndom officiellt är över, det är fan sorgligt på ett sätt... 

 

heaven isn't too far away

 

RSS 2.0