Hej hopp i det usla vädret!

Grattis till Danmark! Och idag hoppas jag att Sverige vinner i hockeyn också.
För tillfället ligger jag i soffan och kollar tv. Vädret är så uselt utomhus så det finns inte mycket mer man har lust med.
Bjuder er på en charmig bild på min älskade katt Boris"purrpurr" - såååå häääääär söt är han!


16:e maj

Halva maj har redan sprungit förbi. Och trots de finns det inte mycket minnen ifrån maj månad än. Jo det blev äntligen fint väder, men annars då? Jag har ju legat sjuk halva april och maj? Fyyyy säger jag bara.
När man väl blir frisk blir det pollen attack och man mår för jävligt utav de...
Hmmm
Nu ska jag återgå till tv:n en stund!


Be-you-tiful

Det där med att passa in och vara tillräcklig för andra men även sig själv där sätter jag ett stort frågetecken. För hur man ska passa in hos alla andra är ett hopplöst fall som ingen kommer lyckas med. Jag har blivit given gåvan av en vis syster. Med alla hennes pepp-talks och vettiga facebook uppdateringar har jag nu lite smätt kommit till insikt med vad som är viktigast. Och det viktigaste för mig kommer alltid vara Jag. 

Jag vet att jag alltid kommer finna någonting som är ''fel'' på mig själv. Men i framtiden kanske jag i alla fall kan hitta ett tio tal saker med mig själv som överväger det negativa och det för mig är en vinst. 

Vill avsluta detta knepiga inlägg som säkert för många inte har en mening med att detta är någonting jag behövde skriva ner för att vid problematiska stunder kunna komma tillbaka och se att jag en gång trott på mig själv och min inre styka. 
Om du tror på dig själv, är häften redan vunnet...

Livet på landet

Mycket sol har jag fått i mitt finniga ansikte idag så vi får hoppas det blir en aning färg också. Om vädret tillåter kanske jag kan sola lite under morgondagen med.
Idag har vi fiskat (vill tillägga att jag tittade på) men ingen fiskelycka för någon i denna stuga.
Ikväll har vi ätit grillat och njutit av att vara på landet. Kött, korv, majs, squash, sparris, klyftpotatis, dipp, etc etc. Fasen va gott det var. Ett glas vin på det också, trevligt!


My best friend


I brist på annat

Och så var det de där med grupperingar. Var jag än är kan folk inte diskutera och vara sociala med alla utan man dras till sin "egen" sort som vanligt.
Hmmmm.
Aja slutar om fem timmar. Men det här med att jobba känns så mycket bättre än att sitta och nöta arsle hemma hela dagarna!
Snart är frukosten över och då blir det jobb i ett par timmar till. Men det flyter på ganska skapligt i alla fall.

Nu ska jag återgå till min grupp som består av mig själv och bordet. Hujedamig!


Värme och kärlek

Njuter i den härliga vår/försommar värmen tillsammans med min pojkvän. Mysigt!


Helt sjukt

Är fortfarande sjuk... Det har gått en vecka nu, räcker inte det? Finns så himla mycket jag måste göra ju. 
 
Igår blev det gillat hemma hos Filip, med majs och ALLLLT! Det har verkligen varit efterlängtat. 
Kommer hem vid en nio och börjar få riktigt ont i halsen igen. Och idag vaknar man upp med igensvullen hals och snorig näsa (igen)... 
någon som vet av en mirakelkur så jag blir helt återställd till imorgon? 

Hungrar ihjäl

Sitter på stars and stripes med Filip+vän. Tror jag dör snart så hungrig är jag. En hamburgare med pommes vore gott. Fast neee, eller?
Vad kvällen har att bjuda på vet jag icke, efter att fotbollen är slut blir det väl hem och häcka. Härliga fredag varför ska du vara så förbaskat tråkig för?


Fördelar

Fördelar med att vara sjuk är ju att folket i ens närvaro unnar än massor med gott hela tiden. Todays cravings är: piggelin och RHO-New York.


Första maj

Vårsolen är framme och när den ligger på bränner den lite lätt. Myser med Hugo utomhus ordentligt nu när febern är över. Det där krya på dig kortet jag fick igår gjorde susen!!!
På schemat idag står, laga mat, äta mat - njuta av våren på bästa sätt!


RSS 2.0