Äntligen fredag

Även om jag ska jobba hela helgen är de inget som känns bättre än när det äntligen är fredag.
Denna natt har varit speciell. Den började med att syrran och jag prata om spöken och obehagliga händelser vi varit med om lagom till sängdags... De resulterade i att man låg på hel spänd hela natten. Lyssnade efter knarrande ljud och sånt. Fyfan... Nu tar vi oss en kaffe på jobbet för att kvickna till lite!


Midsommar

Följde ned syrran och Co. ner till Öland. Det är fasen som att vara utomlands, 35 grader MINST och då över driver vi inte. Detta är lyx.
Idag se vi njutit av god mat och trevligt sällskap, vi har också varit nere vid havet och doppat fötterna. Det är för kallt för min smak.
Imorgon bär det av hemåt igen! Men underbara sagt har vi haft i alla fall.


Just lika a tattoo

I'm like in love with this piece. Jag älskar färg tatueringar, stora sm små. Har alltid velat ha en stor färgstark blämma på revbenen. Tycker denna snygga sugarskull är riktigt lockande. Jag älskar dom. Så charmiga på något sätt. Any who! Har jag turen med mig sitter min efterlängtade tatuering på underarmen innan denna månad är slut. Har snackat med en tatuerare och hon skulle rita upp något personligt i den stilen jag vill ha. HIHIHI jag är så ivrig! Tatueringar så fint. De gör en människa så unik. Det tycker förstås varken farsan balloo eller morsan då. 
Hittills har jag 4 tatueringar inplanerade. 
  • En färgstark skönhet på underarmen
  • En vänskapstatuering tillsammans med min bästavän.
  • En revbenstatuering. 
  • Och en i nacken.

    (Anledningen till att jag inte säger exakt vad jag ska ha är för att det enbart är idéer just nu)
 

14:e Juni

Vi har redan nått mitten utav juni. Idag tar mina kära vänner studenten, och pga av att jag inte är som alla andra hela tiden så får jag vänta ett år till. Men nästa år smäller de, bomber och granater! Hujahuja.
Idag ska vi klä oss vackra, sminket ska sitta perfekt och vi ska hylla alla studenterna. Hmmm, jag ska plugga fram till klockan tolv sen får vi väl ta oss tiden till resten. Haha!
Om en vecka är det midsommar. EN VECKA!!! Nu kör vi.


The calm before the storm

Sitter just nu och planerar min sommar. Har så himla mycket som försiggår i mitt liv just nu. Positivt som negativt, allt är en smaksak...
Det första som jag vill lägga på min "to do list" är: nästa tatuering. Hade ju hoppats på att jag gjort ett flertal redan. Men det tar fan tid att hitta rätt typsnitt, stil etc. på någonting som ska finnas på min kropp HELA livet. Har i alla fall bestämt det mesta nu. Nu ska bara alla idéer läggas ihop och sen ska jag hitta rätt tattare och sådant.

Mitt nästa mål är träningen. Innan sommaren är över ska jag garanterat klara av att hiva upp mig själv på den där förbaskade hivstången på gymmet! Magrutorna ska fram, och konditionen ska ha tagit stora framsteg. Önska mig lycka till liksom.

Men tillbaka till nuet, idag ska jag klippa mig för imorgon är det student firande och då måste man vara snygg!


Oväderdags

Att döma av molnen ser det ut som om himmelen ska dåna sönder inom den närmsta timmen. Men jag har haft fel förr.
Tog mig en sval dusch förut och det sved lite halv charmigt på ryggen när jag skrubbade. Den är väl lite irriterad och behöver återhämta sig efter all sol. Ansiktet fick färg i alla fall. Ruuuudolff


Life could be a dream

Nu har vi då klivit in i juni månad också. Om ett par veckor börjar jag jobba och det är en räddning kan jag säga. Har haft ett ganska knepig period ett tag men nu blickar vi framåt och redan har val möjligheter dykt upp och jag har inte varit glad flera dagar i sträck på länge.
Helgen var helt underbar, party för min barndomsvän som fyllde 20 - det resulterade i utgång där vi träffade på massor utav nytt härligt folk. Trots de usla vädret lyckades jag finna något intressant i skurarna.

Nu blir de glass i stora lass med mina marshmallows med min fina väninna! Jag bara älskar denna årstid!

 


RSS 2.0