Flawless victory

Nu har det ju varit som så att bloggen har varit lösenordsskyddad. Och jag antar att den varit de under en period just för att jag inte riktigt känt för att blogga. 
 

Lite småtyt oim vad som hänt den senaste perioden. Jag har jobbat en del på Lekia. Jag trivs riktigt bra där också. Men kroppen har inte riktigt varit med mig... Illamående, huvudvärk och trötthet har gjort att jag inte orkat speciellt mycket om dagarna. Och självklart så fort man nämner illamående för någon så får man frågan ´Du är inte gravid va?´ - Svar nej. Jag mår bara jävligt kasst ändå. Hade ju underlättat om det varit en liten figurs fel men nu är fallet att jag bara mår skit utan någon särskild anledning. 
 
Förutom de då, så har livet flytit på ganska bra. Spenderat lite tid med vännerna, och även mycket tid med min pojkvän. Det är skönt att ha honom. Han ger mig mycket drivkraft. 
Jag har egentligen inget mer vettigt att säga så jag försår inte riktigt varför jag ens bloggar. Men ibland får skrivbenten inom mig liv och jag måste bara knappa på tangentbordet. 
Tills vi hörs igen - Ha det bra!
 

RSS 2.0