Valborg

Eftersom jag är sjuk och har varit det sen i söndags så blir valborgs firandet ganska alldagligt för mig... Jag ska strax laga till en god middag med min käraste och avsluta kvällen med spel och en film kanske! 

Som sällskap har jag Filip och Hugo, den gulligaste duon som finns!

  


Äntligen!

Något positivt med att ligga sjuk.
Fick hem klänningen jag beställde i söndags ifrån kimstore. Förbaskat fin är den. Så fruktansvärt nöjd är jag i alla fall.


Näst sist

Efter en lång stunds funderande har jag dragit slutsatsen att det får bli ombre fast en ljus sådan. Grunden ska vara ljust brunt och topparna ska vara blonda. Här är exempel på hur jag vill ha de: 

Tror bild nummer ett blir för ljus för mig. Så jag ska sattsa på bild nummer två till att börja med. Vackert? 
Jag gillar dock längden på bild ett... men inget jag skulle tänka mig att klippa. Haha! 

Hår dag

Från igår kväll och fram till nu har hjärnan gått på högvarv. Jag har legat med hög feber men trots de inte lyckats byta samtalsämne... Hår!
Jag har under hela mitt liv velat vara blond. Men eftersom jag har mörka drag passar det nog inte mig...
Då är frågan. Ska jag skaffa: best of both world/ombre? Eller ska jag puscha blont med mörka ögonbryn. Eller kanske färga ögonbrynen? Svårt val. Hjälp? Någon?


Dagen efter

Gårdagen var väldigt trevlig! Först kalas för Filips farfar med god mat och tårta till efterrätt. Fick även hälsa på Filips brorson som är knappt en månad gammal. Han är så söt!
Vid en tre halv fyra mötte jag upp Sara och vi tog oss en tur på tatueringsmässan. Idéer fick man ju, men utöver de var det ganska dötrist... Sedan blev det att plocka upp willepille och umgås lite med honom tills syrran sluta jobbet vid nio. Underbar pojke är han!
Därefter ett snabbesök hos bebisen igen och hålla honom fick jag också. För att sedan dra vidare till cromwell för dricka och skratt med Sara, Filip och hans två kompisar. Sedan vidare till pullan och dansa loss.
Hemma klockan halv fyra efter ett snabbstop på McDonalds.

Och nu det första för idag: maaaaaat!


Ute bio

Efter en konstig dag avslutar vi den på ett mysigt sätt. Tack media markt för detta!


Pretty in pink


Hårt arbete ger resultat

Ja men självklart är det så. Man an ju inte förvänta sig något storslaget om man inte är vilig att prestera? 
Jag har nu under förmiddagen kollat upp olika arbeten jag kan söka, och jag fick en liten glimt i ögat när det kommer till just ett område. Nu får vi bara hoppas på att det går vägen. 

Men först nu blir det att slänga sig i en dusch och göra sig fin för att det är fredag liksom. Juste jag firar 7 månader tillsammans med min pojke idag också, oops! I'm so happy. Chears to this! 


Om vi går tillbaka till jobb delen då, så vill jag bara tillägga att ag hoppas av hela mitt blodiga hjärta att detta går bra för mig! Detta är verkligen någonting jag behöver just nu och framöver också. Det handlar ju inte heller bara om pengarna även om det är en stor faktor i frågan, utan det handlar om den sociala biten också. Eftersom jag inte får den via skolan då jag studerar på distans så vill jag ut och träffa folk nästintill dagligen... Och så kan det vara skönt att skingra tankarna och göra något annat. 

Wish me good look!l

Vasaparken

Äntligen är de så pass mycket sol att man kan njuta utav den i Vasaparken! Detta är något jag länge längtat efter. Som sällskap har jag mina kära systerson och pojkvän.


Fram och tillbaka

Vädret har velat så pass mycket nu de senaste dagarna... Men idag skiner solen och det ska den fasen göra hela dagen har jag bestämt!
Om cirka två timmar ska jag hämta upp willepille på skolan, första gången så vi får väl se om jag hittar dit. Får väl gå liiiite tidigare så att jag hinner gå fel ett par gånger, haha!

Idag är just en sån där dag då ingenting annat än onyttigt faller mig i smaken och jag känner att jag nästintill hellre skippar maten helt än att proppa i mig alla möjliga fetter och sockerarter... Ska försöka komma igång stenhårt med träningen och på nästa shopping lista står bl.a. Hantlar, pilatesboll och nya tränings skor. Vi får väl hoppas att när sommarvärmen är här har jag i alla fall kommit halvvägs!


Simple as that

Varför envisas vi med att ständigt ha den absolut nyaste telefonen? Ja menar det var hur häftigt som helst när man kunde börja med videosamtal och vi alla är beroende av att smsa varandra istället för att ringa. Men ärligt nu, vafan är meningen med att ens ha en telefon om man ändå ALDRIG planerar att svara då man ringer eller smsar?
Hm, underlig är människans hjärna ibland...
Jaja, finns inte mycket jag kan göra åt det än att skita helt i detta. Tänkte bara dela med mig av denna irriterande erfarenhet i hopp om att jag inte är ensam om att tycka som jag gör...


Nu till något helt annat

Det är skönt att kunna ha utvecklingssamtal över telefon, det går så smidigt!
Nu blir det flera timmars läsande i historia boken... Vi ska börja med kapitlet revolutionernas tidevarv... Vi får väl se om jag blir mycket smartare efter detta.


Onyttigt men så himla gott

Börjar varje dag med ett glas nyponsoppa, de må vara onyttigt och jag får byta till mindre socker. Men det är så himla gott!

Väntar för tillfället på att min mentor ska höra av sig, blir ett litet utveckligssamtal innan jag börjar med historia arbetet... Wish me luck!


Tisdags mys

Blev så sugen på chokladglass (igen), måste vara denna satans lingon vecka... Men till det tar vi och en vitaminrik apelsin och lite varma hallon på glassen, win win!


Bloggdesign

Eftersom jag sällan nöjer mig med samma design för längre än tre fyra månader (om ens det) så var det idag dags att försöka sig på något nytt. Tänkte fokusera på något diskret och enkelt denna gång, så att det enda som behöver förnyas framöver är själva headern... Vet ännu inte vilken header jag ska ha så vi kan väl säga att bloggen fortfarande är under påbyggnad. Med andra ord väntar jag på sol och fint väder för att få chansen att fotografera en ny header i vårvärmen. Det är ju vår och då ska man självklart klämma till med en ordentlig vårbild. 

Förutom den nya designen har jag även bestämt mig för starta upp en ny kategori på bloggen, nämligen: Mat&Recept som ska innehålla precis det - olika recept till oliak hälsosamma måltider och en och annan matbild kommer garanterat poppa upp här. Försöker sattsa på mer kropp och hälsa. Wish me good luck liksom. 
 
 

Våren är officiellt här

Dagen började bra med en lång promenad med hunden i solen. Hittade då både tussilago och blåsippor! Därefter blev det hem och läsa religion för att avsluta arbetet som ska in imorgon. Plötsligt blev klockan fyra och Filip slutade jobbet. Eftersom han var för trött för att åka iväg och träffa folk fick vi mysa här hemma istället! 
Ville även visa honom blå sipporna då han inte trodde på att jag sett några så det blev en promenad framåt kvällen också. Fortfarande lite halv ljummet utomhus vilket är väldigt mysigt! 
Nu ska det ses film och mysa. Har vi tur kanske vi hittar en packe pop corn i något skåp. Hihi! 

My partner in crime

Det är ju trots allt fredag, och då får man lov att njuta av livet en aning! Därför tar vi till med något jag längtat efter. Pringles! Jag tackar för detta. Dessutom var det ju week catch up av Geordie Shore så tv fick bli min kompis ikväll, för min pojkvän var inte mycket till sällskap med sina snarkningar. 💤

Imorgon blir det att gå upp skapligt och plugga lite. Framåt kvällen blir det eventuellt att träffa lite vänner till min pöjk - men en filmkväll är också välkommen! Jag är så fruktansvärt trött nu för tiden? Kanske ska ta mig ett gympass också för att piggna till lite? Jag hade ju hyper energi efter zumban i torsdags så varför inte!

Nä nu ska jag väl joina min kärlek så vi kan snarka ikapp.
Puss


Feeling awesome

Det blev ett Zumba pass i alla fall, och jag är definitivt inte ledsen över att jag gick. Instruktör var underbar och hela grejen var fruktansvärt rolig. Jag skrattade, jag lärde mig och jag svettades till max. Det känns så underbart i hela kroppen efter ett väl givande träningspass. Och Zumba passet förbränner ungefär 150 kalorier, och det om något är ju underbart! Beach 2013 är ett steg närmre nu. 
Any who, efter en väldigt givande dag är det dags att slappa jänet i soffan. Plugga lite och invänta att my boyfriend kommer hem ifrån IFK matchen. Heja peking? 

Imorgon är det fredag och det ska bli underbart. Käka gott och njuta av helgen till fullo. Kanske ta sig ännu ett träningspass men har vi tur kanske det kan bli lite outdoor workout istället för att gömma sig för de kalla hemska vädret inomhus... 

Dance dance

Jag vill inte påstå att jag varit så smidig med mitt bloggande. Har genomlidit två och en halv dag med träningsvärk i vaderna så det är inte utav denna värld. Förutom de har näsan varit täppt vilket den fortfarande är, och jag antar att jag får hoppa zumba denna gång... Dessutom är vädret ett riktigt plugg väder så jag kanske ska fokusera lite på skolarbete hela dagen?

Sitter i soffan just nu med min lilla ögonsten Hugo, som har råkat ut för någon form av allergi tror vi pga av att han nyser och "hostar" hela tiden... Låter även som om han har något i halsen... Stackare!


Feel the power of a warrior

Ja aerobics var VERKLIGEN svettigt, men f*n så roligt det var! På torsdag provar vi på Zumba och har vi tur kanske till och med det går vägen!
Flammig i ansiktet blev man i alla fall så någon nytta har de väl gjort hehe! Nu blir de smoothie och slapp resten av kvällen. Antar att ben och armar kommer kännas som spagetti så har nog inget annat val än att slappa.


Vilken mardröm

Jag behöver nog träffa en psykolog eller en sån där ''drömtydare'' för enda sen i lördags har jag drömt mardrömmar om allt möjligt... I lördags var det om spöken, och det höll mig vaken nästintill hela natten till och från. Jag är tacksam över att jag inte behövde sova ensam den natten. Inatt drömde jag först om motorsågsmassakern och när jag somnade om blev det om Zombies. Jag brukar inte larva mig och drömma om sådant, för let's face it - that's just bullsh*t, men det har blivit allt fler utav dem den senaste tiden. Och när jag inte kan sova ut så orkar jag inte resten av dagen. Jag går i någon form av slowmotion mode varje dag, och nu har jag till och med börjat få huvudvärk varje dag. Vad gör jag för fel liksom?

Om två timmar ska jag befinna mig på gymmet och köra ett aerobics pass för först gången i mitt liv. Det ska bli intressant att se hur jag klarar av detta med huvudvärk, men det är bara att ta det lugnt och dricka mycket vatten! Om jag fortsätter i denna stil kanske jag till och med har beachkropp till sommaren. Hoppas hoppas!
Jag har även tagit beslutet att undvika snabbmat och godis nu fram till sommaren. Chips kan jag godkänna en dag i veckan om jag känner för det men vid minsta sötsug blir det en frukt. Ska även föröska notera min resa i bloggen så att jag därefter kan kolla hur långt jag kommit etc. Det är lättare att fortsätta om man får möjligheten att se de små skillnaderna! 
Nu kör vi, eat clean - train dirty!

Feedback!

Den elfte april, ja men visst är det en fin dag. Trotts de mörka moln som lagt sig som en kvävande kudde för solen så är den ändå fylld med ljus. I alla fall för mig, hihi.
I morse fick jag ett samtal av min pappa där han kortfattat sa att han har troligen lyckats hitta ett helg jobb för mig tre helger framöver någon gång, och de är väldigt behövligt kan jag säga. Förutom detta har jag lyckats skriva klart mitt CV plus ett personligt brev, så nu kan jobb sökas så att vi kan få gung på skutan någon gång. Haha! Har även gjort klart en uppgift som tagit förfärligt lång tid, och bokat en muntlig examination också! Amen livet kan vara för jävla bra ibland alltså!
Lite senare blir det att träna, vare sig de är här hemma eller på gymmet. Motivationen ligger på max just nu.

Härlig torsdag på er!!!


Nu kör vi igen!

Trots att jag körde ett gympass tillsammans med syster idag och utöver de vandrat genom hela stan så har jag ännu mer energi! Jag älskar kicken jag har i kroppen just nu, har skrivit i ordning ett CV som hon får kolla igenom och godkänna och när de är gjort blir det jobbsök till förbannelse. Åh hoppas att detta kan gå mig vägen. 
Imorgon blir det återigen ett gympass och då ska vi köra ännu intensivare. Klockan nio kör vi så det är bara att lägga sig skapligt så man orkar sig upp. Tänkte bara tillägga att jag är galet tacksam över att jag har en sån driven människa vid min sida som sparkar mig i arslet och hjälper mig med allt jag behöver. Önskar jag kunde ge tillbaka men jag har inte så mycket att komma med, hehe. 



Don't stop believin'


Tat'da

Om knappt en månad är de tatueringsmässa här i norrpan. Och gissssa om jag är sugen på en snygg tat på höger underarm. Har länge velat tatuera in n bild av min hund, just för att han ligger varmt om mitt hjärta. Men också för att han är en sån fin ras. Har älskad pinscher rasen sen jag var liten, det är en vacker hund att se på. Har suttit nu ikväll och skissat lite (inget som är redo att visas för världen längre). Men förhoppningsvis kan de bli en extra tatuering om sparandet av cash går som de ska. Hujedamig, taggad!


RSS 2.0