Vi välkomnar det nya året med nya tag

Mitt nyårslöfte till mig själv är att försök knyta band om gamla relationer. Allt för många vänner har gått förlorade genom åren och år 2013 har jag som uppgift att försöka hitta tillbaka till dem. Jag ska anstränga mig för att göra mig själv lycklig, för just det är jag värd. Och är något inte menat att hända så ska jag inte försöka tvinga fram det. Livet kan inte vara lätt alltid. Men man måste lära sig att leva med det i med och motgång. Kämpas det ifrån båda hållen är det menat att lyckas. Vi finner nya vägar och vi hittar rätt. Och även om jag under färdens gång måste byta riktigt inte bara en gång utan fler, så är det valet som är ämnat för mig och det är precis den vägen jag ska ta! 
 
You may not be her first, her last, or her only. She loved before she may love again. But if she loves you now, what else matters? She's not perfect - you aren't either, and the two of you may never be perfect together but if she can make you laugh, cause you to think twice, and admit to being human and making mistakes, hold onto her and give her the most you can. She may not be thinking about you every second of the day, but she will give you a part of her that she knows you can break - her heart. So don't hurt her, don't change her, don't analyze and don't expect more than she can give. Smile when she makes you happy, let her know when she makes you mad, and miss her when she's not there.” 
― Bob Marley
 
Dear God, thanks for this beautiful life and forgive me if i dont love it enough. 

31 December

Det är ungefär 12 timmar kvar på det nya året. Tolv timmar utav ensamhet? Känns som om det slutar så. Kapitlet ar slut här, eller är du villig att fortsätta skriva? Vid ett visst datum varje månad gav du mig en blomma, en blomma som symboliserade vad du kände för mig. Var är denna månads blomma? Har dina känslor svalnat så pass mycket att det inte är värt något alls?
Idag är det nyårsafton, och den ska man spendera med personen man älskar. Man ska ringa in det nya året med en kyss ifrån sitt livs kärlek. Man ska avsluta det forna året tillsammans med personen man valt att dela sitt liv med. Det för mig är rätt. Men för vissa kvittar det... Och oavsett vad jag än säger eller gör, så kommer jag alltid vara flickan i bakgrunden. Om inte du placerar om mig förstås...

29 December

Det är först nu jag ger mig ut i det sociala nätverket igen. För idag har jag bara varit, minut för minut. Existerat bland livets baksmälla. Försökt finna känslorna, andats ut och suckat över våra onödiga gräl. Känt mig iakttagen av ingenting. Tystnad, tagning - dags att agera som andra vill. Näää, kanske är bäst att gå och lägga sig, hoppas på att morgondagen inte hemsöker mig med massor utav hjärnspöken.

Just de, om två dagar ska vi börja ringa in det nya året. Fyhelvete alltså!


27 December

Inget är som väntans tider, det kan man lugnt säga... Prov om 45minuter och jag är nervös och mår så förbaskat dåligt att jag vill gräva ner mig och försvinna. Tänker på gårdagen och dess rabalder och det gör saken inte bättre. Om två timmar kan jag säga att det är över i alla fall, ska bli intressant att se hur jag ska kunna prata under provet - jag som får tunghäfta så fort något händer...
Ae detta mår vi inte bättre av, adjö!


26 December

För första gången på länge är jag ganska tom på ord. Har inte så mycket mer att säga än att jag är besviken. På mig själv och omvärlden. Trött på att behöva gråta för förståelse. Jag är trött på att ha det såhär.
Därför är det lika bra att sätta sig ner med äcklig engelska och låta denna dag suga lite till.

Snart är det nyår och tur är väl det för en nystart kan behövas. En bekräftelse till att man kan göra precis vad man vill och att man slipper ångest över att hela året gått åt. Yeee, this could be the start of something new!


Lördags mys

Har haft en härlig lördag med min älskade familj. Tack för att ni finns! När de flesta har åkt det är då den riktiga festen börjar? Näää, vi spelar musik och pratar om allt mellan himmel och jord.


Det är en synd...


22 December

Snön ligger ännu kvar på marken och jag kan säga att jag är imponerad. December utan snö kan man leva utan. Även om vinterhalvåret är det mest deprimerande så måste jag erkänna att jag gillar den mysiga kylan, så länge det inte blir för kallt att hantera!
Strax är det dags att sminka på sig ansiktet för att sedan bege sig hem till min pappa på lite julmys.


18 December

Fram och tillbaka har vi farit idag. Ska bli så skönt att komma hem till storasyster och bara mysa och ha det trevligt! Snart är julen här, jag blir knäpp snart. 2012 är över om mindre än två veckor... TVÅ ynka veckor. Usch!


16 December - Tredje advent

There is a dress for every girl... Nu är nyårklänningen beställt och ska vara hämtbar inom 3 dagar. Man kan inte göra annat än att älska Nelly. Förutom en klänning så fick det också bli en blus, sånt behövs alltid. God j*vla jul alltså!

Nu ska jag städa iordning här hemma och sedan är jag redo att ta mig en dusch och därefter inta ryggläge till en ritkigt bra film. Snart kommer dessutom pöjken min hit och då blir det goooood mat och massor med mys.

Peace!


15 December

Lördags gott!

Julmys

Glatt överraskad av pöjken då han ställt till med julmys! Trevlig fredag allesammans.


14 December

Sverige slutar fan aldrig förvåna...


Hard work work

Påväg ner till stan för att möta upp syrran för att sedan dra till gymmet och bränna FETTT och bygga muskler!
Nu köttar vi fram till nyår och då jävlar ska resultaten synas liiite i alla fall.
...


10 December

Redan den tionde december. Hemmet är julpyntat (lagom i alla fall), alla julklappar är inhandlade. Det enda som fattas är all julbak... hittills har det bara bakats pepparkakor och lussebullar och jag tippar på att allt av dem är uppätna.

Nu idag blir det att käka lite mat, plugga lite matte. Trodde jag hade matte provet idag klockan 17.00 men visade sig att det var imorgon klokcan 17.00, så vi tar den tiden till att plugga lite extra istället - och det tackar vi för!
Men first up: käka lite mat så man orkar med att träna ikväll. HUJEDAMIG va jag ska mörda tills nyår!

8 December

Sitter i bilen påväg till blacka. Ska till kusinvitamin och julmysa.
Idag har vi varit på julmarknad i Åby, mycket fika stoppades i magen... Vilken syndare jag är... Men det är ju bara jul en gång om året.
Peace!

Bio mys

Bio besök med pöjken min, premiär besöket dessutom! Promenerade från hörsal till rådhuset därefter och fick ett julrus genom kroppen, nu känns det som om julen är påväg äntligen. Myyyssssigt. 

6 December

Sen lunch dejt med min snygging! Känner mig ofräsch men det är de värt.


Ännu en sömnlös natt

Ja rubriken talar för sig själv. Har haft många av dem på sista tiden. Ligger och lyssnar på min pojkes andetag och accepterar det faktum att det kommer bli svårt att sova inatt... Skenet ifrån snön på marken utanför fönstret lyser upp rummet så pass att det känns som om jag har en liten lampa tänd. JAG BEHÖVER TOTALT MÖRKER.
Men men, finns inte mycket att göra med det! Ska försöka igen, bjuder på en oseriös bild som togs nyligen - peace!


4 December

Jag mår bra nu!
Varit och shoppat julklappar som enligt mig är så himla roligt. Nästintill färdig (redan)! Förutom det då så tog jag mig en promenad med Hugo runt lunch tid, skapligt mycket snö börjar det bli äntligen.

Nu blir det lussebak och julstök. I lööööv it.


Förste advent

Efter en flottig pizza(god var den) så är det nu dags att inta ryggläge en stund i soffan.
Senare blir det att baka pepparkakor och mysa lite till just eftersom det är förste advent. Nu är julen snart här och det känns verkligen. Julstjärnorna i fönstren och snön på backen. I love it!


2 December

Jo men visst serru, vill tacka min familj för en trevlig kväll. Den blev lyckad! Nu ska jag lägga mig (på tom mage) hej och hå, hur ska detta gå?


1 December

Och så var vi inne i December, vilket vi ringer in med en sömnlös natt... Halv fem och jag är pigg, förstår inte varför. Imorgon (idag alltså) blir det att fara runt lite här och var. Hur ska man orka psykiskt? Anywho, ska ge sömnen ett sista tappert försök.
Peace!


RSS 2.0