Alanya is the place where I wanna be

Tog mig en spontan resa till vackra Alanya med Beccis och c.o. Vi solade, badade, söp och njöt hela dagarna. Det var den bästa stunden i mitt liv. Och nu nar jag är hemm i kalla Sverige igen så kan jag stolt erkänna att jag skulle kunna bo där nere på heltid. Folket var så fulla på livet, de dansade och bjöd på sig själva hela dagarna. Jag kommer garanterat ta mig tillbaka dit på ett eller annat sätt. 
 
 

Lill lördag

Det är dagar som dess man önskar man bodde någon annanstans. Typ Australien vore häftigt, inte bara för att de stutsar runt kängrus överallt utan för att det är varmt OCKSÅ. Win win.
 
Eftersom det är onsdag idag och saker och ting är som dem är så tänkte jag unna mig lite onsdagsmys. Tar mig en celsius och lite morötter med dipp. Mummmmms. 
 
 

Pour some sugar on me

Jag har i snart en veckas tid undvikit onödigt socker. Jag har blivit lite manisk. Kontroll kollar alla produkter efter onödiga socker mängder. Tanken är att jag ska bli kvitt mitt sötsug. Men allt som hänt nu är att jag ständigt är sugen på mat och har en förjävla huvudvärk. Ska man "lida" såhär mycket för de man vill? Det blir bättre snart.

Tänkte att jag skulle försöka träna på ett eller annat sätt imorgon. Det är dags att komma igång nu. Fortsättning följer!

RSS 2.0